Hvordan går det, babe? Hva driver du med? Jeg flyr solo i kveld siden El Hub er oppe med å gjøre noe for arbeid på sin laptop, så vel som faner er på hans skrivebordsøknadsordre for sin nye kitty klærlinje.

Den feline er alltid så mye som noe … Han er aldri materiell å hvile på laurbærene sine. Han økte til toppen av det verdensomspennende Kitty Supermodel-spillet, men stoppet han der? Nei, han gjorde det ikke. Jeg spurte ham om det den andre dagen – om hvorfor han ikke bare slapper av, så vel som å nyte suksessen litt – så vel som han sa, “Meow.”

ANNONSE

Kan du tro det? “Mjau?”

Jeg antas at det er fornuftig … Jeg mener, et design kan ikke fungere for alltid, tross alt. Det er lurt av ham å diversifisere.

I andre nyheter slått fanene på en fem kitty modelleringsoppgaver denne uken, så vel som her er de. Håper du nyter.

Hvem er faner katten? Omtrent seks år tilbake, jeg befriended en bortfall, loppebitt i tabby feline med en dårlig situasjon av ormer. Jeg kan se at han hadde falt på vanskelige tider, men hans dype forståelse av høymote samt varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mer enn å tilfredsstille øyet. Vi endte opp med å være raske venner, så vel som nå er han virkelig min leder (og en vellykket kattunge modell).

Din Friendly Community Beaution Addict,

ANNONSE

Karen.

P.S. Bare en påminnelse om at denne helgen er $ 50 Sephora E-Card Giveaway slutter mandag kveld, så du har fortsatt tid til å komme inn. Jeg håper noen gir det dårlige e-kortet et flott hjem …

Hvis du velger å gå inn, fineste flaks!