Kjære tabby er skrevet av faner katten, vanligvis tenkt på “verdens aller første pluss-størrelse kitty supermodell.” Etablert i midten av 2012, har den raskt endte med å være den mest fremtredende feline veiledningskolonnen på jorden – forstått for sitt friske, feline synspunkt på livsstil, mote samt stilproblemer som påvirker katter så vel som mennesker.

En feline underverk om han burde være i samsvar

‘TSUP Tabby,

Opp ‘rundt NYC de telefonsamtaler meg dj riper, men mitt ekte navn er dorian grå. Mitt team så vel som jeg bare flyttet fra byen til en liten by upstate, så vel som jeg har en vanskelig tid knyttet til lokalbefolkningen. Ingen av kattene her forstår min stil, så vel som de driller meg så vel som Whatnot.

ANNONSE

Kattene her er mye mer preppy, så vel som kanskje jeg er litt der ute, men jeg mener, burde jeg modifisere min stil til i form i? Jeg respekterer din mening, tabby.

-Out av plassering upstate

Vær deg selv

Kjære ut av sted: Sjarmen av mote er individualitet. Vennligst ikke endringen din stil for å appease noen andre. Verden ville være et anstrengende sted hvis vi ikke hadde stil opprørere så vel som katter med forskjellige synspunkter som deg selv, så fortsett å gjøre det du gjør.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Kan jeg foreslå å starte en stilblogg for å bygge bro over fordelen, så vel som å produsere et sted hvor forskjellige stiler feires? Det kan coax andre katter i ditt område til å uttrykke seg selv.

Det er ingen “jeg” i lag

Kjære tabby,

Jeg har bestilt en stor del av Kitty Modeling-oppgaver i det siste med denne mannen som heter Boris siden vi har fantastisk videokamera kjemi, men bak kulissene vi misliker hverandre.

Ærlig talt forstår jeg ikke nøyaktig hvor mye lenger jeg kan ta det, men lønnen er virkelig god. I utgangspunktet, hvis jeg kan oppdage en metode for å få dem til å avslutte Boris, så vel som leie en erstatning, ville det være bra, men akkurat hvor burde jeg gå om å gjøre det?

-Bye Bye Boris

Det handler om jobben

Kjære Bye Bye: Vel, det gjør du ikke. Jeg misliker ikke å bryte den til deg, men i denne bransjen må du oppdage nøyaktig hvordan du skal jobbe med andre. Det handler om å være ekspert på jobben, så vel som du kanskje også oppdager det nå, siden du ikke kan trekke den diva sh * t som en midt-tier kitty modell. Når du har vært på forsiden av fem eller seks magasiner, kan du kanskje være DIVA, men for nå må du oppdage nøyaktig hvordan du spiller spillet. Suge det opp.

Søt feline søker rekruttering råd

Kjære tabby,

Jeg har forsøkt mislykket å retten en ung kvinne i samfunnet, siden hun er en god kokk, så vel som gir de aller beste massasjer. Jeg ville ekstremt som om hun skulle være min nye assistent.

Vi har hengt ut noen ganger tilfeldig (hun gjorde meg sashimi en gang; det var til å dø for), men nå søker jeg en forpliktelse. Jeg har prøvd blomster, men de fungerte ikke. Hva kan jeg gjøre for å forsegle avtalen?

Holdes domstol

Charmed, jeg er sikker

Kjære Holding Court: Du må woo henne, så vel som det er mye mer enn bare blomster, selv om det var en god start. Hver gang du ser henne, vil jeg at du skal være på din fineste oppførsel. Lett gi henne purrs, så vel som virkelig kaste vekten din i kitty klemmen din, siden de kan fortelle når du er halv- @ ssing det. Vær din mange oppmerksomme, våken, kjærlig selv.

Og også, ta med sine gaver. Mus er flotte, som er fugler.

Kvinne lurer på om det er en slik ting som også mange feline tatoveringer

Kjære tabby,

Jeg har nettopp fått min aller første feline tatovering, så vel som jeg liker det! Det er en tegning av min feline foxy brun.

Jeg virkelig liker akkurat hvordan det viste seg, så vel som jeg allerede planlegger mine neste feline tatoveringer, men mine gode venner tror at jeg ikke bør få noen form for mer. De tror det kan være en kjære avskrekkende.

Hva tror du? Nøyaktig hvordan mange feline tatoveringer er så mange mange?

-Toner av tabbies.

Noen ganger gjør det mindre mer av en uttalelse

Kjære tonnevis av tabbies: Vanligvis når det gjelder tilbehør, tror jeg at mye mer er mer, men når det gjelder feline tatoveringer, tror jeg at en person stor setningsstykke er nok. Det gir deg mye mer valg for annet tilbehør å bære med den.

Mitt forslag: Paws for en stund. Ikke haste. Bare ta lang tid å tro på det.

Katt med en bekymring for hennes modelleringsportefølje

Kjære tabby,

Jeg prøver å velge hva jeg skal ha på noen kitty modellering glamour skudd for min portefølje. Hvilken liker du mye bedre – androgynøs trendy eller teasing så vel som søt?

-Glamor-Puss.

Presentasjon er alt

Kjære Glamour-Puss: Det er enkelt! Både. Det vil vise ditt utvalg, så vel som jeg kan se at du har mye potensial.

ANNONSE

Lykke til deg. Hvis du trenger noen form for hjelp i virksomheten, ta kontakt. Ta kontakt med mitt folk, siden jeg også eier min egenKitty modellering byrå.

Hold deg fantastisk,

Tabs.