Noen ganger, ikke å spille med neglelakk, spesielt når du har en mindre enn-idilisk dag.

Du vet hvordan det går … Noen dager er bare bedre enn andre, og i dag var ikke en av mine bedre dager. Kunne ikke skrive for å redde livet mitt, men det begynte å se opp da jeg begynte å se L’Oreal’s Nail Color Riche linje på neglene mine ($ 5,99 hver, tilgjengelig nå i dusinvis av nyanser).

ANNONSE

Du vet hva de sier – når alt annet feiler, swatch.

Her er bildene av en bakerens dusin av dem, et utvalg av 13 av de nye våren nyanser i fargelinjen. Av disse er safari elegant trolig min favoritt (jeg har på seg det på tærne mine ideell nå), men mørkblå etter timer, metallisk teal VIP-status og han er rødt, mitt sinn er alvorlige konkurrenter.

Jeg har tre strøk her, som synes å være det søte stedet, i hvert fall for meg. Noen av de lettere fargene gjelder litt streaky.

Annet enn det, liker jeg formelen. Det er litt tykt, og fortsatt veldig glatt, og etter nesten to uker på tærne mine (med en base og toppjakke), ser safari elegant så godt som nytt.

Etter timer

Grecian Goddess.

Safari Chic.

Haute couture rød

Han er rødt

Tangerine Dream.

Boozy brunsj

Tweet meg

VIP-status

Butterfly kyss

Versailles romantikk

Så romantisk

Jeg vil

Har du prøvd noen av disse fargene eller noen av de andre i Farge Riche-linjen? Hva synes du om dem? Basert på disse og stabiliteten til Safari Chic, tenker jeg at de er verdt mye mer enn $ 5,99.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Hvordan går det der ute i kveld? Kan du spare en klem? Tabs er grådig med hans.