Bruk Estee Lauder’s Pure Color Envy Sculpting Lipstick i Defiant Coral ($ 30) på mine lepper
Jeg elsker navnet på denne Estee Lauder Lipstick – Defiant Coral.

Som det henger ut med en haug med ruffians foran en 7-11 forbi portforbud, eller jeg dunno, står opp i midten av et kjedelig stabsmøte og roper, “Kyss dette!” til sjefen på vei ut døren.

ANNONSE

Lol! Oh, Defiant Coral, du Rebel, deg.

Ren farge misunnelse skulptur leppestift i Defiant Coral, $ 30
Defiant Coral er en av de nye skulpturer leppestifter i Estee Lauders permanente linje, som kalles “skulptur” fordi de multi-fasetterte pigmentene i hver av de 21 høy intensitetsoppgavene skal gjøre lepper ser mer definert, formet og buet.

Full dekning med 6 timers slitasje tid

Tidsfrigivelse fuktighetskompleks hjelper til med å fange og forsegle i fuktighet

Leppene føler seg kontinuerlig fuktet hele dagen

– Esteelauder.com.

De høres ganske dyrt for Estee Lauder på $ 30 en pop, men de minner meg om Guerlains pricier $ 51 Le Rouge GS når det gjelder hvordan de føler, ser og utfører.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg mener, jeg tror ikke emballasjen er så sexy som sølvklagde rouge gs – selv om marinen og gullet er elegant på sin egen måte – men defiant korallens glatte krem, rik hydrering, ugjennomsiktig dekning og 5-6 timers slitasje tid er som noe ut av Rouge G-linjen.

Når det gjelder skulptursvinkelen, føler jeg at det er en interessant krok, og ja, jeg antar at leppene mine virker en liten kurvere på grunn av hvordan lyset reflekterer, men du vet, i utgangspunktet enhver lys Lippie kan gi deg en lignende effekt.

Glatt, kremaktig, langvarig og så behagelig. I tillegg lukker formelen og smaker litt som vanilje, yum!

Jeg liker Defiant Coral. Jeg liker det mye. Jeg synes det er helt verdig å henge med resten av korallpersonalet i sommer. Jeg håper bare det ikke rommer med timeglassmuse, bosatt røde leppestift diva i min sminkepose (at kampen ville være som Mariah versus Beyonce, Man!).

De to av dem er like, men jeg tror at defiant korall er litt mindre rød.

ANNONSE

Du kan finne Defiant Coral Raising sin knyttneve og bekjempe mannen nå på Estee Lauder tellere og online.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.