Ansvarsfraskrivelse: Tabs er ikke en lisensiert astrolog … men han sjekket ut Susan Miller, mye.

ARIES (21. mars – 19. april)
Gode ​​nyheter fra Venus, vakre Væren! Tro på en mani / pedi, så vel som å få håret ditt gjort i den siste halvdelen av måneden, da Venus forener med Mars. Det gjør det til en fantastisk tid for en dato med noen spesielle. Hvis du er festet, planlegg for august 20-21; Enkelt damer, skyte for den 20. eller 28.

ANNONSE

Taurus (20. april – 20. mai)
Mars er i ditt hjørne, kjære Taurus, jubler deg på, så vel som det innebærer at dette vil være en fin måned å jobbe med din fysiske kondisjon (du vil se gode resultater!). Du kan investere i en ny vannbestandig mascara og / eller en langsiktig glans for å se ditt fineste på treningsstudioet.

Gemini (21. mai-20. juni)
Lei noen få filmer, få litt ta ut, samt planlegge et opphold-hjemme-helse spa helg fra august 7-8, nydelig gemini. Venus så vel som og Uranus er dueller den lørdagen, som kan innebære Ma-Jah Drama! Spare deg selv fra det ved å holde seg ut av veien.

Kreft (21. juni-22. juli)
Venus så vel som Mars er plassert utrolig bra for deg denne måneden, kreft! Få noen ganske ting for homestead 20. august, så vel som tenk på å investere i noen trendy sminke arrangører og / eller rene holdere (eller kanskje et elegant speil for å forskjønne din forfengelighet!).

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Leo (23. juli-august 22)
Det er din tid å skinne, bursdag babe! 9. august New Moon vil fylle deg med energi, så vel som entusiasme, så glatt inn i en skygge av leppestift som får deg til å føle deg (og se!) Kraftig. Hvorfor? Siden det kommer til å bli en flott dag!

Virgo (23. august-22. september)
Pakke en sminkepose med dine foretrukne lavt nøkkelferie sjarm essensielle, fantastiske Virgo, siden med den nye månen 9. august faller inn i ditt hjem for personvern, kommer det til å bli en perfekt tid for en myk, slappe av ferie. Oppdag en fredelig beliggenhet for å slappe av med en flott bok, samt tilbringe lang tid virkelig å konsentrere deg om deg.

Libra (23. september-22. oktober)
Arbeid det, boo! Med Mars i Libra denne måneden, kommer du til å se Smokin ‘Hot i uker (seks av dem). Tenk på å prøve ut noe nytt smolderende øye sminke ser kanskje ut.

Scorpio (23. oktober-november 21)
Um, ikke unnlater å huske å barbere beina på 24. august, vakker skorpion. Fullmåne kan antennes ditt liv, og bringe det en dag (og natt) å huske.

Sagittarius (22. november-desember 21)
Dette vil være en fantastisk måned å ta en tur (spesielt fra 9. august New Moon fremover), fantastisk Skytten, men være grundig om sminke, børster samt sjarmprodukter du pakker. Neptun så vel som kvikksølv vil prøve å gjøre deg glemsom, så vel som du ikke vil miste dine foretrukne ting!

Steinbukken (22. desember 19. januar)
Mars samt Venus er omfavnet i yrkesbransjen denne måneden, søt Steinbukken, så vel som vil stråle over en eksepsjonell dag for yrkesfremgang. Blast treffer den 20. august; VIPs vil legge merke til deg, så sørg for at håret ditt så vel som sminke ser feilfri ut!

ANNONSE

Aquarius (januar 20-februar 18)
Det er førsteklasses tid du rydde ut din sjarm stash, elskelig Aquarius. Merkur vil være i retrograd i husindustrien fra 20. august til 12. september, noe som gjør det til en fantastisk tid til å ta vare på dine eiendeler (noe som er viktig, men lenge glemt kan dukke opp). Organiser, organisere, organisere!

Fiskene (19. februar-20. mars)
Den guerlain- eller Chanel-kombinasjonen du har vært ute, tilhører dine varme hendene, ganske fiskene. Den nye månen i ditt yrke hjemme den 9. august kan medføre et nytt prosjekt som burde betale svært godt.

Kan stjernene være med deg,