Guerlain Terra Ora Bronzer
Hva de ikke forteller deg – og de burde! – På sminkebordet dagen du henter den første brennende pannen er at Bronzer vil ødelegge deg for livet.

De kunne legge inn et tegn eller gi en rask verbal advarsel, i det minste. En rask til side før de lar deg sveipe at deilig sol-kysset pulver på huden din, noe som ligner på, “Jeg må advare deg nå, og dette er en føderal regulering, fra denne dagen fremover, vil du ikke føle deg helt riktig med mindre du ‘som bærer bronzer. ”

ANNONSE

Seriøst kan jeg ikke engang huske den siste gangen jeg forlot huset uten bronzer.

Og hva med alternativer ?? Tenk på å bare ha en bronzer å velge mellom …

Forbygg tanken.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg vil ha alternativer, alternativer, alternativer! – Som den nye $ 72 (Gasp!) Limited Edition Terra Ora ansikt og kroppsbronser fra Guerlain.

Som du sikkert kan fortelle, har jeg en thang for bronzer, og hvis du gjør det, vet du sannsynligvis allerede om Guerlains rykte for å produsere kostbare, velrenommerte luksusbronser.

Det er ingen å komme seg rundt. Deres ting koster en arm og et ben. God ting det er vanligvis flott.

Hver eneste guerlain bronzer jeg noensinne har prøvd har smeltet inn i huden min som smør på varm popcorn og aldri, noen gang ser tung, gjørmet eller tvunget ut.

Guerlain Terra Ora Bronzer fra venstre: Matte Tan Beige, Pearly White Gold og en blanding av begge nyanser
Terra Ora følger ledelsen satt av sine bronzed guerlain forgjengere. Når jeg vri sin blanding av matt tan beige og pearly hvitt gull sammen og støv som i ansiktet mitt, nakke og dekollete, tror jeg at jeg definitivt ser mer ut som jenta naboen enn housemates på Jersey Shore.

Mest av alt, jeg elsker denne Bronzerens “hemmelige shimmer”.

Du vet hvordan noen Chanel Polishes ser ut som grunnleggende kremer, men da når du får dem i direkte sollys, glir de, tilsynelatende ut av ingensteds? Terra Ora gjør det også.

056-ounce pannen av Guerlain Terra Ora Bronzer har et trehus med gullbrev og en magnetisk lukking

Effekten ser nesten ut som når jeg bruker en highlighter med en veldig fin glans på toppen av kinnbenene mine, og deretter lag en matt rødme på toppen. Den shimmer kikker knapt gjennom mattpulveret.

Jeg tror det er pent, subtilt og smakfullt, spesielt når det er sett innendørs. Det er en perfekt passform for en elegant Middelhavet ferie på et ritzy femstjerners feriested.

Og øyeblikket jeg går inn i full sollys utenfor? Ooh! Det er da Terra Ora virkelig lyser, og den gyldne glansen blir mer uttalt. Ja, det er glitrende og glam, men ikke i det hele tatt som du holder opp et neonskilt som leser, “Hei, folk, sjekk meg ut! Jeg er ekstra fancy! ”

Best for: Bronzer Aficionados Leter du etter en splurge å bygge på deres nåværende bronsepulversamling. Jeg tror Terra ORAs uvanlige matt / sheen-finish fungerer veldig bra støvet på kinn eller over hele kroppen, men jeg ville sannsynligvis ikke bruke den til konturering, på grunn av shimmeren. Av de to bronsepulverene fra Guerlains nye Terra Ora Summer Collection, er dette mitt valg for all-over shimmer.

Pris: $ 72 for en 0,56-unse
Tilgjengelighet: Kommer til Guerlain tellere og også online
Makeup and Beauty Blog Rating: B +

Hei søtsaker, og lykkelig tirsdag!

Har du skjedd å fange stemmen i går kveld? Jeg savner fortsatt å se Christina og hennes cray-antrekk, men Shakira er helt søte. Hver gang jeg ser håret, har jeg seriøs manen misunnelse.

I andre nyheter er det en annen lys, solrik dag her ute. Ser ut som om det kommer til å bli en varm en.

ANNONSE

Hvordan er det i nakken din av skogen? Trenger du meg å sende noe solskinn på din måte? Gi meg beskjed. Jeg tenker på en måte.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.