Mac Shell Pearl Beauty Powder ($ 24), en blek fersken med gylden perle fra den nye fra årets slangekolleksjon som tilbys utelukkende på Internett på maccosmetics.com
Med denne samlingen fortsetter jeg å skrive, “Mac Snakes på et fly!”

I denne ekstremt forventede oppfølgeren til 2006-smash hit, slanger på et fly, reproduserer Samuel L. Jackson sin funksjon som varmtempernet FBI agent Neville Flynn! – Bare denne gangen er reptilene han har å gjøre med på 30.000 fot, mer pigmentert enn giftig.

ANNONSE

Det er bare et så fengende navn, ikke sant? Slanger på et fly. så vel som jeg aldri engang så filmen.

Jeg forteller deg hva, skjønt – jeg vil sikkert ta det nye Shell Pearl Beauty Powder på en tur …

Fra venstre, Shell Pearl Beauty Powder Twatches på min NC42 Skin: År av slangen, Archies kvinner og London i London

Smil! Akkurat her bruker jeg Shell Pearl på kinnene mine …

Måneder fra nå når vi ser tilbake på våren sminke samlinger, har jeg en følelse av at shimmery Golden Pearl Shell Pearl Beauty Powder vil være en av de aller første produktene som sprer seg i tankene. Over programmet til et varmt sekund – eller var det mer som en uke? – Det gikk sammen med to separate samlinger – Archies kvinner (som Pearlmatte-hånden med pulver i flatter meg), så vel som slanger på et flyår for slangen.

ANNONSE

Jeg har likt skyggen helt siden det aller første gang jeg husker å se det i Liberty of London Collection. Det gir en fantastisk sol-kysset se på kinnene med et snev av fersken, så vel som en myk gylden shimmer.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.