plass. Den endelige grensen. Dette er reisene til Starship Enterprise …

Vent – nei de er ikke. Dette er ikke en reise. Det er faktisk en anmeldelse av den nye Mac Nebula Pigment ($ 20). Jeg antar at jeg bare hadde et tilfeldig trekkie øyeblikk, som den tiden på treningsstudioet tilbake før jeg hadde møtt El Hub. Jeg kjørte på tredemølle da en søt ung gutt klatret opp på den ene ved siden av meg, vendte meg og sa: “Hei.”

ANNONSE

Min vittige respons: “Lev lenge og blomstre.”

Åh, ja. Det var glatt …

Seriøst, skjønt, jeg har kanskje ikke hatt spill, men jeg visste mye om Star Trek.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Selvfølgelig, noe forteller meg at verken Mac eller Daphne Guinness kan kanalisere Starfleet da de drømte opp denne spesielle løse øyeskyggen, selv om jeg kan bilde makeup-elskende kadetter som kommer til det raskere enn du kan si, “Forbered deg på warp hastighet.”

Så langt har min varme hudtone og jeg ikke falt for mange av de kjølige fargene vi har prøvd fra Daphne Guinness for Mac, men Shimmery Grayish Brown Nebula tærer linjen mellom fantastisk og nøytral på en måte som gjør det mektig Brukbar for både varme og kjølige tonede barn.

Plus, det kalles nebula, og hvor fantastisk er det? Jeg var Starstruck første gang jeg så fargen som twinkling frem og tilbake mellom grå og brun.

Nebula minner meg om en langvarig Mac favoritt av min, klubb, unntatt uten teal og blå. Ja, formelen er løs og rotete, og det er bare et spørsmål om tid før jeg spyr det på teppet, men jeg elsker hvor kompleks og smokey det ser ut.

I disse bildene har jeg på seg det i seg selv over mine lokk og langs mine nedre lash linjer. Bare et veldig enkelt smokey look.

Jeg prøvde også noe litt mer dramatisk med det, og la en mørkegrå liner langs vannlinjen, og likte måten det viste seg. Hvis du bestemmer deg for å gi det en prøve, anbefaler jeg Laura Merciers Kohl øye blyant i stormfulle grå, en gunmetal grå som blinker en subtil blå fra noen vinkler.

Die-Hard Mac Club fans og damer søker etter en ny slitesterk smokey nyanse, sjekk ut nebula når den bjelker ned tidlig neste uke.

ANNONSE

Pris: $ 20
Tilgjengelighet: Kommer snart til Nord-Amerika Mac tellere og butikker og online 26. desember; internasjonalt i januar
Makeup and charm blogg rating: a

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.