bust ut Manolos, damer, fordi nedtellingen er på! Per i dag er det bare 49 dager til utgivelsen av Sex and the City -filmen 30. mai. Jeg er en hard fan av showet, og da forrige sesong ble sendt for noen år siden, følte jeg praktisk talt at jeg hadde mistet en utrolig gruppe kjærester.

Jeg vet at mange av dere elsker showet like mye som jeg gjør. Det er morsomt å tenke på hvilken karakter du identifiserer deg mest. Mine venner C-Lo og J-Money identifiserer seg med Miranda. Selv om jeg alltid vil ha en storfekjøtt med valgene hennes angående Mr. Big, sprekker Carrie meg opp. Jeg liker å tenke på meg selv som en Carrie. Jeg er også en sko nørd og forfatter … og jeg graver den sære smaken hennes i klær.

ANNONSE

Hva med deg? Hvilken karakter fra showet identifiserer du deg med?

Hvilken karakter fra sex og byen er du mange som? (undersøkelser)

Filmen åpner på en fredag, så jeg planlegger å treffe det første showet. Fredager er mine fridager! Du tror best at jeg har tenkt å bruke fire-tommers hæler til teatret klokka 11!

Kan du ikke få nok av sex- og byfilmen? Sjekk ut det offisielle nettstedet!

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Damer, jeg er så frickin ‘utmattet best nå at det er sinnssykt. Jeg er glad for at det er torsdag! I morgen får jeg en fridag fra dagjobben min, så i dag er min “fredag”, så å si. Etter jobb planlegger jeg å besøke kjøpesenteret og noen få sminkebenker – forskrivninger, Clinique og, selvfølgelig, Mac! bare må holde på til fire i ettermiddag …

Jeg håper du har en fantastisk dag og føler deg søt!

ANNONSE

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

For mye mer frekke meldinger som denne, registrer deg for å motta oppdateringene mine via e -post.