Gi meg dristige highlighters … eller gi meg katter!

Eller begge! Gi meg begge, helst!

ANNONSE

Jeg er på et dristig highlighter-spark best nå – fet som i høy-shine, borderline disco diva shimmer.

Det er fordi jeg har hatt på seg et nytt fundament av Laura Mercier, som er veldig matt, og når jeg bærer den, med mindre jeg er rockin ‘et sterkt høydepunkt, føler jeg at huden min ser flatt ut.

ANNONSE

Jeg er virkelig i denne begrensede utgaven en av Bobbi Brown kalt Sandstone Shimmer Brick ($ 45, fra den nye Smokey Nudes Collection som kommer September til Bobbi Brown Counters og Neimanmarcus.com). Det er som en litt peachier-versjon av Becca Opal.

Sandstone’s skinnende overflate er sannsynligvis synlig fra lavt jordbanen, men det er det jeg liker om det. Du må være forsiktig så du ikke går overbord med det, men fordi det er veldig enkelt å gå dit, spesielt hvis du har det travelt … eller hvis du har Hulk Hands.

Jeg prøver å være veldig forsiktig og bruke en liten avsmalnende øyenskyggeblandingsbørste (Laura Merciers hestehale Øyepensel) for å presisere høylyset på mine øvre kinnben, ned i nesebroen og på min cupids bue, og så buller jeg ut kanter, bare litt, med samme børste. På den måten får jeg virkningen fra shimmeren, men jeg får det ikke over alt.

Sandstein er som en litt ferskelig versjon av Becca Opal