om du hadde spurt meg for 15 år tilbake (tilbake da jeg var dypt inn i min brune/rosa øyenskygge -fase) hvis jeg ville ha en gul skygge som solblond, Jeg ville mest sannsynlig ha sagt: “Å, helvete naw!”

Jeg var ganske konvensjonell med sminken min den gang, så vel som nesten aldri våget seg ut av komfortsonen min. Det endret seg sakte over tid. Når det gjelder å bruke sterk øyesminke, er jeg fremdeles ikke en Rainbow Brite Girl, men jeg er mye mer eventyrlysten enn jeg var.

ANNONSE

Når jeg oppdager en farge jeg virkelig liker, vil jeg prøve å finne ut metoder for å bruke den som jeg forstår at jeg vil føle meg komfortabel i – ofte er det en lys pop på lokkene, et subtilt klesvask i krøllen eller et sveip langs min Nedre vippelinjer.

Jeg liker også å balansere lysene mine med nøytrale, så vel som for sminken min i dag spilte jeg med de gule, så vel som teal nyanser fra Mac Surf Baby, sammenkoblet dem med brune og beige.

Mac Surf Infant Products som brukes til dette utseendet, med klokken fra lipgloss i nedre venstre: Lipglass i Krazy Kahuna, PowerPoint Eye Pencil i Blue Noon, Studio Careblend presset i gull-go-lett, øyenskygge i korte shorts, øyenskyggen i Surf USA som i tillegg til øyenskygge i solblond

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Hibiscus, et av Surf Infant Makeup-utseendet på MAC-nettstedet, ga meg den generelle ideen, i tillegg til å bruke en blanding av begrenset utgave Surf Infant Products samt Mac Long-Term Collection Sweets, jeg endte opp med et utseende med Teal , gul, brun, korall så vel som beige.

Jeg startet øynene med Mac Eyeshadow i Brule, en matt beige fra den langsiktige samlingen, og påførte den langs pannebeinene mine med en Mac 217-børste.

For å definere formen på øynene mine i tillegg til å gi utseendet dybde, feide jeg en blanding av Mac øyenskygge i klubben (en duokrom brun, flis så vel som grå fra den langsiktige linjen), Mac Studio Careblend presset pulver i Gold-go-Lightly (en matt gyldenbrun) inn i krøllen med en Mac 224 (217 ville på samme måte fungere bra).

Fordi jeg nesten alltid ser utslitte ut (suger!), Lyste jeg øynene litt ved Med nøyaktig samme børste blandet jeg inn litt skinnende gulaktig gullsol blondine midt i øyelokkene.

For å trekke mye mer interesse for øynene mine, som heldigvis ikke så heller ut som utslitt etter å ha lagt til korte shorts, foret jeg den øvre vippen så vel som vannlinjer med Mac Eye Kohl i Teddy (en skinnende gyldenbrun), også som min nedre vippelinjer med Mac PowerPoint Eye Pencil i Blue Twelve Noon (en skinnende gylden perle), som begge toppet med Mac Eyeshadow i Surf USA (en frostig teal).

Kinnene så vel som lepper tok bare et minutt eller to. Det er Mac Surf Infant Cheek Powder i paradiset mitt, en skinnende gylden korall, på eplene på kinnene mine, så vel som kremet brun lipglass i Krazy Kahuna på leppene mine.

Andre ting jeg brukte for dette utseendet … MAC Studio Sculpt Foundation i NC40, MAC Careblend presset i middels mørke, Metropolitan Decay Cannonball Water Resistant Mascara på toppen av Buxom Amplified Lash samt dra nytte av øyeblikkelig panne.

Har du hentet hus fra Mac Surf -spedbarn ennå? Jeg vil gjerne høre om du har det.

ANNONSE

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

S. Wow, jeg mistet oversikten over tid. Det er 8:45, i tillegg til at jeg bare spiser middag (noe ostete med spinat fra Trader Joe’s). Hmm … hva må vi ha for ørkenen?