Her er en floral bombshell for YA: Viktor & Rolf Flowerbomb er 10 år gammel.

Kan du tro det…? Det kom ut et tiår siden, så vel som jeg husker det også. Jeg husker min parfyme junkie gode venner i hovedsak å miste deres sh * t, lol!

ANNONSE

Så mange dufter har kommet så vel som borte fordi da, men flowerbomb sto testen av tid. Det er en floral orientalsk med notater av jasmin, rose, orkidé så vel som patchouli.

Jeg brukte den med jevne mellomrom for en stund etter at den kom ut, så vel som mannen! – gode minner. El Hub var fortsatt el kjære tilbake da … Jeg tror ikke engang at vi hadde flyttet sammen ennå. Dette var tilbake da El Hub bodde i et lite ett-roms hus i byen Tiburon, California, tilbake før vi forsto Sir Tabs. Den eneste feline i vårt liv var den pint-sized svart feline som jobbet med folket naboen. Hun stoppet av en god del å si hei, så vi kalt hennes sukker … selv om det ikke var hennes ekte navn.

Jeg spørsmålet om hun fortsatt er rundt …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Uansett! Jeg legger flowerbomb på håndleddene mine i morges for aller første gang i år, så vel som det lukter like varmt, komfortabelt, så vel som LadyLike som jeg husker. Hvis du liker Chanel Coco Mademoiselle så vel som Stella, satser jeg på at du vil like det.

For å feire Flowerbombs tiende jubileum, utgitt Viktor & Rolf en spesiell begrenset utgave, keepsak boxed sett med 10 små 0,24-oz. Flasker med blomsterbomb eau de parfum ($ 130, tilbys nå på Viktor & Rolf tellere så vel som online).

Den indre stilen ser ganske ut som sparkly spinnende fyrverkeri, ikke sant?

Du forstår meg! – Jeg handler om det lille sminke livet, så jeg tror at disse er veldig søte, men det burde bemerkes at alle 10 flasker er nøyaktig samme duft, så dette var mest sannsynlig laget med samlere i tankene.

Og jeg forstår ikke om jeg vil ta med noen form for bitflasker med meg på turer, siden de ikke har en skrueplaten, så vel som jeg bare kan se meg selv utilsiktet spilde en rundt mine 10 par feline Kvinne sokker, lol!

Hvis du planlegger å ta med en eller mye mer av flasker med deg et sted som inkluderer bagasje, kan jeg foreslå at du overfører duften til en reisestørrelsesparfyme spritzer først. Jeg fikk en for helt gratis på Nordstrom en stund tilbake som jeg mest sannsynlig vil bruke.

ANNONSE

Holder du i tankene flowerbomb som fondly som jeg gjør?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.