For meg er Aveda en av de butikkene som er som Jupiters tyngdekraft. Det trekker meg inn! Det er en på Corte Madera Mall ved huset mitt, og nesen min tvinger meg til å gå inn når jeg er der, bare for å lukte sjampoene og balsamene.

Damene som jobber der, er alltid så hyggelige også. “Kan jeg få deg en kopp te eller hjelpe deg med å finne et produkt?” og jeg er som, “nei! Jeg er bare her for å snuse sjampoene … ”

ANNONSE

Lol! De burde få det mye. Jeg ser ikke hvordan noen ikke kunne gå inn i en Aveda-butikk, skjønt. De er så urte og jordiske og forfriskende og bare så, så bra for nesen min. Min favoritt av deres dufter er shampure, som bare skjer for å være duften bak deres nye shampure tørr sjampo.

Shampure er deres signatur beroligende duft, og den er fylt med 25 blomst og plante essenser, som sitron verbena og lavendel (flasken sier at ingrediensene er “99,8% naturlig avledet”). Ahh … det er som en slapp av søndag ettermiddag på spaet.

Så på grunn av duften måtte jeg selvfølgelig prøve den nye tørre sjampoen. En 2-oz. Flasken koster $ 30, og det er på hyller på Aveda salonger, spa og butikker (det er også tilgjengelig online). Også, hei! – Tørr sjampo junkie best her. Jeg bruker dem fire eller fem ganger i uken.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Første ting først, emballasjen.

Hmm … det fungerer som en squishy flaske baby pulver, og produktet er et ikke-aerosol pulver, så du foreslår flasken opp ned, så ta det beste side opp, og klem og pulveret puffer ut i en tåke.

Nå er jeg klumpete, så det kan ha noe å fullføre med det, men jeg har det vanskelig å bruke flasken. Sammenlignet med min nåværende tørr sjampo besettelse (og en av de beste tørre sjampoene i verdens historie), levende bevis ideell hår dag tørr sjampo, som kommer i en aerosol spray, er dette utfordrende å bruke. Pulveret kommer ut i puffer og sprer seg ikke naturlig over et bredt område, noe som innebærer at jeg må plassere dispenseren best i nærheten av hodebunnen, og selv da ender jeg med en hvit pulveraktig rest på mitt mørke hår, som da tar for alltid og en dag for å pusse ut (selv om det til slutt kommer til hvor det egentlig er usynlig).

Sannsynligvis også på grunn av hvor lett det er å overnøre, forlater det også mine røtter å føle seg litt ufleksible.

Jeg har gitt det noen forsøk på å se om praksis ville gjøre flasken enklere å bruke, men det har egentlig ikke.

Jeg elsker shampure-duften, de naturlige ingrediensene, og pulveret synes å gjøre en ganske god jobbabsorberende olje og “gjemmer” smuss, men en større 4-oz. Flaske levende bevis ideell hår dag koster $ 22.

Aveda Shampure Dry Shampoo har fantastiske ingredienser og en fantastisk duft, så det kan komme ned til hvordan du føler om flasken.

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S.