Clinique Chubby Sticks fra venstre: Bountiful Beige, rikelig med Amber og Fuller Fudge
Pent og nytt for meg

I motsetning til mine Unsung Heroes-serien, som inneholder permanente samlingsprodukter jeg har kjent og elsket lang tid, viser den ryddige og nye for meg-serien permanente samlingsprodukter som gled under min radar for en stund, men da oppdaget jeg dem! – Og nå tror jeg de er ryddige og nye for meg.

Du vet når du kjører sammen, og du ser noen på hjørnet som vinker og spinner en av de store tegnene for nedsatte møblerlager eller den lille Caesars $ 2 tirsdag Pizza Special? Jeg føler at jeg skal gjøre det samme ved siden av en Clinique-teller, bortsett fra at mitt tegn ville lese, “Eye Makeup elskere, hvis du er Hella sliten, gå her!”

Du vet ikke engang hvor mye deres chubbenpinner har rocket verden i det siste. De er perfekte for sminke minimalistisk modus, eller hvis du ikke har sovet godt i det siste (seriøst, går jeg på toalettet minst fire ganger om natten), eller hvis du bare vil ha øye sminke, men ikke vil Tilbring halvparten av morgenen blander sh * t ut på lokkene dine.

ANNONSE

Iført Clinique Chubby Sticks i Bountiful Beige, rikelig Amber og Fuller Fudge
Min favoritt tre nyanser er bountiful beige, rikelig med rav og fyldigere fudge, og hvis du har besøkt bloggen denne uken, kan du allerede ha sett dem i aksjon i denne raske rødmen, eller da jeg snakket om de SEPHORA-skjønnhetsklassene.

Lette, semi-rene krem ​​skygger i en vridningspinne, de er $ 17 hver og ikke for tungt pigmentert eller skinnende, som jeg egentlig virkelig liker når jeg ikke vil håndtere intens blanding.

Clinique Chubben stikker fra venstre i bountiful beige, rikelig med rav og fyldigere fudge

Jeg har ikke ønsket å bruke tonn tid på å gjøre øynene i det siste, så disse klumpete pinnene har vært så store fordi fargene er så enkle å blande og fusjonere inn i hverandre.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis jeg bare skal ha på seg en nyanse, vil jeg løpe staven som et fargestifter over lokkene mine og glatte ut kantene med en finger, men hvis jeg har på seg to eller flere, vil jeg bruke en Mac 217 .

De tar omtrent fem minutter å sette, så de er ikke den slags kremskygger som tørker øyeblikket de berører huden din. Med disse har jeg tid til å buffe og blande, så det er ikke en kamp mot klokken, og jeg trenger ikke å trekke og slepe hardt på lokkene mine.

Som for slitasjetiden? Så episk. De varer en full åtte eller ni timer på min, tørr / oljeaktig lokk, og jeg trenger ikke engang å involvere nars pro-prime smudge bevis.

Ja, jeg kan hoppe over primer med dem! Bare de lurene og jeg er god.

Jeg har hatt på seg og elsker et øye ser i det siste med rikelig gult fra min lash linje opp til min panneben, fyldigere fudge i de ytre hjørner og bountiful beige som et indre corer høydepunkt (oh, og bountiful beige dobler også som en highlighter) . Så vil jeg stramme linjen mine øvre visker med Chanel 88 Noir Intense, Smudge Mac Costa Riche langs min nedre lash og vannlinjer og laste opp på Mascara, som alle tar ca 10 minutter … som er mye raskere enn å gjøre en 30- minutt øye utseende.

ANNONSE

Disse og en haug med andre farger er tilgjengelige nå på Clinique tellere og online. sterkt anbefalt!

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.