Når den gjelder hudpleieprodukter, har jeg forpliktelsesproblemer, så vel som det er mest sannsynlig en av de mange grunnene til at jeg liker bitflaskene i tillegg til krukker i MAC størrelse å gå.

Ved å redusere ni produkter ned til 1 oz. I størrelse i tillegg til å sette kostnadene (nesten) deretter, gjorde Mac produktene mye enklere å reise med samt prøve.

ANNONSE

I likhet med $ 10 -størrelse for å gå Pro Eye Makeup Remover, en av de mildeste, mye beroligende (den består av agurkekstrakt) samt fuktighetsgivende øye -sminkefjerner øynene mine noensinne har sett. I motsetning til mange andre fjerner, stikker det verken mine peepers eller får meg til å se skyer. I tillegg til selv når jeg bruker den til å eliminere sminke langs vannlinjene mine, kaster jeg ikke en eneste tåre (en uvanlig ting).

Noen få dråper på en bomullssfære tar vare på hva som helst fra lette pulver til tunge oppgavesaker som fluidline samt langvarig concealer, alt uten å etterlate en fet rest. Jeg trenger ikke en gang å skylle om det med vann, som om det ikke var utrolig nok, så vel som etter å ha utnyttet det, føles huden min ren, fuktig så vel som fersk.

Jeg har en følelse av at jeg ofte vil nå det, med tanke på at det er lite tilstrekkelig å gjemme seg i en lomme eller litt veske.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Men som Achilles, har hver helt en svakhet.

I denne situasjonen tror jeg det kan være vannavstøtende mascara. Når jeg slår det mot to lag med metropolitisk forfall kanonball, det snubler, men det er bare et problem hvis du bruker vannavstøtende mascara, så vel som om du gjør det, kan du tenke på noe som Lancome Bi-Facil ($ 24) eller NYX Eye & Lip Makeup Cleaner ($ 8).

Jeg har gått med en vannavstøtende Cannonball -kombinasjonsfase, men jeg er sikker på at den ikke vil vare evig. Når det gjør det, kan jeg se meg selv fullføre denne bitflasken i tillegg til å springe for full størrelse.

Hvis du sjelden bruker vannavstøtende øyesminke i tillegg til at du har tørr hud og/eller sensitive øyne, må du huske $ 10 Mac -størrelse for å gå rengjøringsmiddel i tankene.

Pris: $ 10 for en 1-oz. flaske; 18 dollar for hele 3,4 oz. størrelse
Tilgjengelighet: tilbys nå i Mac -butikker, tellere så vel som på samme måte online
Sminke samt appell bloggvurdering: a-

Fallende fluidlines så vel som ikke-så-fleet føtter

Føttene er alltid i fare når du er avhengig av sminke. I morges droppet jeg utilsiktet en krukke med Mac Fluidline på min ideelle fot, så vel som nå har jeg et stygt blåmerke, si takk til deg ekstremt mye, mørk avledning fra stilig ditt. De bit glasskrukkene er hella tunge!

Fluidline, tilfredsstiller foten!

ANNONSE

Har du noen gang utilsiktet droppet noen form for sminke- eller appellprodukter på føttene (eller noen form for annen del av kroppen din, for den saks skyld)? Jeg vedder på at noen av de verste lovbryterne er neglelakk så vel som parfymer (ouch!).

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen