Jouer Tinted Lip Enhancer i Shiraz … og jeg har ikke noe konsept hva som skjer med Mah -hår!

Jouer sin nye små tonede leppeforsterkersamling ($ 25) er teknisk sett en ferieutgivelse, men ser det ikke mye mer brude herfra?

ANNONSE

Jouer liten tonet leppeforsterkersamling

Kanskje Jouer hadde et julebryllupsarrangement i tankene (morsomt!)?

Selskapet, en ganske ny indielinje som ble introdusert tilbake i 2008, tilbyr en full serie sminke, en håndfull børster samt vesker, samt en liten (men nydelig) samling av kroppsprodukter.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Deres farger, emballasje så vel som ikke-masete stil minner meg om en sjarm Banana Republic, men de er ikke i nærheten som utbredt. Hvis du ikke kan oppdage dem lokalt, blir de tilbudt på internett, og selv om dette vil være ute av metoden for noen utenfor New York -området, på Henri Bendel -butikken på Fifth Avenue.

Det lille tonede leppeforbindelsessettet inkluderer tre bit 0,15 oz. Rør av deres rene glans i Bellini (Peach), Champagne (naken) samt Shiraz (Berry), i tillegg til en ekstremt liten gullpose for å lagre dem (ikke vist).

Fargene er helt nye tillegg til linjen, men de er egentlig tonede versjoner av selskapets fuktighetsgivende leppeforsterker ($ 14), som hydrerer kyssere med vitamin E, sheasmør samt jojobaolje.

Glosses føles tynne, glatte så vel som ikke-pinne på leppene mine, i tillegg til at du har en kortvarig, svak brunt sukkerduft (som jeg liker; minner meg om Josie Maran Glosses).

Men når vi snakker om kortvarig, har disse ikke den største slitestiden. Jeg sa faktisk at det bare er omtrent en time, og utover det oppdager jeg virkelig at de plutselig tørker. Etter noen timer med å søke i tillegg til å søke dem på nytt, lover jeg at leppene mine føler seg tørrere og strammere enn før.

Fargeprøver fra venstre: Bellini (en ren fersken), champagne (en ren naken) samt Shiraz (en ren bær)

Bellini

Champagne

Shiraz

For meg er dette en situasjon med type over funksjon. Jeg stilen, men jeg ønsker at de varte lenger, følte meg mye mer fuktighetsgivende på leppene og kom i større rør for prisen.

Hvis du er interessert, er settet ikke tilbudt tilgjengelig ennå på Jouer -nettstedet, men det burde komme snart.

ANNONSE

Pris: $ 25
Tilgjengelighet: Begrenset i butikkene. Kommer snart online.
Makeup samt sjarmbloggvurdering: B-

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen