Jeg likte det beste filmbildet i går kveld, og jeg likte det så mye at det første jeg gjorde i morges, begynte det i begynnelsen igjen mens jeg hadde min kaffe (jeg ‘Jeg er fortsatt på decaf-sparket).

Det kalles langt fra Madding Crowd and Stars Carey Mulligan og en fyr som heter Matthias SchoenaeneTs, som jeg ikke kan huske å se før, men notat til seg selv: Jeg liker navnet Matthias.

ANNONSE

Det er intriger; flere kjærlighet trekanter; Et lam som en engasjementsgave, som ikke kommer til å lyve, hvis en strapping Farmer dude rullet opp med et lam og sa: “Gifte meg med meg,” Jeg vil si ja (forutsatt at jeg ikke allerede var gift); en smally soldat – vanligvis alle slags drama. sterkt anbefalt.

Vel, det morsomme er, for noen år siden var jeg ikke i engelskstykker i det hele tatt, og jeg tror det var leftover traumer fra college. Jeg var en engelsk major og på et tidspunkt tok et uanstendig antall britiske litteraturklasser. Jeg leste bare en hel masse fra 1800-tallet britiske opplyst over et spørsmål om måneder, og på slutten av det var jeg så utmattet at jeg bodde vekk fra perioder i lang tid …

Men nå er jeg tilbake!

Jeg skylder downton abbey …

Så, åpne tråden. Jeg har lyst til å gjøre en i dag fordi jeg er i humør for å chatte. Emner er ditt valg (vi trenger ikke å snakke om engelske perioder, med mindre du vil).

ANNONSE

Ser deg i kommentarene!

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.