Dette publiseringen er sponset av Purina Pro Plan #Proplancatpartner. For informasjon om min publiseringspolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Har du noen gang gjort noen form for slektsforskningsundersøkelser i bakgrunnen din for å oppdage mer om hvor du kom fra? Tabs virkelig gjorde noen av det denne helgen, så vel som det vi oppdaget var fascinerende! – Selv om det ikke er en overraskelse helt en overraskelse.

Tilsynelatende kommer faner fra en lang rekke kitty design samt entertainere, som hans store flott-stor-stor-stor-stor-stor-flotte bestefar Cat, Franklin, som spilte i en av de ekstremt aller første utskriftsannonsene for feline kosmetikk. Catex Claw Polish samt Nosetints var alle populære blant fasjonable felines i slutten av 1930-tallet, så vel som ’40s.

ANNONSE

Ingen tuller, men vi oppdaget bevis på hans feline husholdningsbånd som arbeider i Kitty Modeling-virksomheten fra 20-tallet med 70-tallet, men det er da stien gikk tørr … Det ser ut til at hans forfedre kom ut av Kitty Modeling for en stund, for En eller annen grunn, så vel som gikk inn i shippingvirksomheten.

Merkelig…

Jeg forstår ikke om du er i denne typen ting, men hvis du er, her er noen av Vintage Kitty-modelleringsannonsene vi fant.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tabs støtter Purina #MyGreatcat-kampanjen

Hver gang du deler et bilde eller en video av din feline arbeidsgiver, bare å være utrolig på sin egen måte, vil du fôre en sulten katt.

For hvert bilde eller video du deler på dine sosiale nettverkskanaler som inkluderer hashtag #myegreatcat fra nå med 31. august, vil Purina Pro-planen donere ett pund av feline mat – så mye som 50.000 pounds – til mange feline redningsgrupper landsomfattende med Purina PRO Planlegg rally for å redde nettverk.

Om Purina Pro Plan Feline Food

Purina Pro Plan Feline forstår at hver feline er annerledes på sin egen fantastiske måte. Det er derfor Purina Pro-planenes brede utvalg av tørre og våte feline matvarer samt snacks, tilbys utelukkende på kjæledyr spesialbutikker, kan oppdages i tre unike ernæringsmessige plattformer – smake, finesse, samt fokus (faner liker fokuset! ) – med hver formel designet for å gi avansert ernæring for å hjelpe til med å tegne det aller beste i katten din. For mer informasjon, gå til www.proplan.com/cat.

Om Purina Pro Plan Rally for å redde

ANNONSE

Rally for å redde er et partnerskap til Purina Pro Plan, samt velge kjæledyr redningsorganisasjoner over hele landet som gir adoptable kjæledyr omsorgene de krever, så vel som de kjærlige husene de fortjener. Siden 2005 har rally til redningsorganisasjoner lagret over 600 000 kjæledyr. For å oppdage mer om Purina Pro Plan Rally for å redde nettverk, gå til www.proplan.com/rallytorescue eller oppdag dem på Facebook på www.facebook.com/rallytorescue.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.