skrevet av Jen, alias Raging Rouge
I dag utsetter Jen fra Raging Rouge sin skjulte edgy side med Metropolitan Decay’s mest nåværende * Big Bang * – det apokalyptiske neglesettet.

Min personlige stil er generelt “forstadsmamma.” Mitt daglige utseende er klassisk, kanskje til og med litt kjedelig: karamellbalyage, nøytral øyenskygge, jeans, leiligheter … ofte bruker jeg til og med perler! Poenget mitt er at jeg normalt ikke forviller meg fra hva mye ville synes om “vanlig.”

ANNONSE

Men i Spirit er jeg en del rockestjerne så vel som en del punk, sportslig goth-svart hår, tatoveringer-så vel som kanskje et slags våpen som er skjult i klyvingen min.

Det er den skjulte indre kanten som får meg til å tilpasse Metropolitan Decay’s mest nåværende enorme smell. Neglemaljen deres er tilbake på markedet, så vel som i tide til høytiden. Det apokalyptiske neglesettet, et sjarmerende bittesmå neglemalje -sett, ser utmerket ut for gave eller for å holde!

Tror du ikke kan trekke av disse nyanser i ansiktet? Gjør det jeg gjør. Du kan fremdeles se den delen av forstads mamma ved å bruke disse neglelakkene til pedikyren din. Det vil være vår hemmelige.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Butikkkostnaden er $ 26 for de syv små flaskene med neglfarge, i tillegg til at alle er DBP, toluen samt formaldehydfri.

Meltdown: Denne elektriske skyggen av lilla har en skimmer som danser i sollyset.

Big Bang: Som rosa? Som glitter? Du er på det ideelle stedet! Fra Metropolitan Decays originale samling, er denne poleringen en sydende varm rosa fullpakket med mange glitring.

Apokalypse: En mørk, blekk, nesten svart lilla. Piss av en blekksprut, så vel som dette er fargen på forsvaret hans.

F-Bomb: Denne skyggen (min personlige favoritt) er en Smokin ‘Sex Siren Red med en skinnende patentskinnsfinish. Det eneste sexigere ville være et par stiletter i denne presise skyggen!

ANNONSE

Grunge: Generation-Xers gleder seg over denne håpløst hofte eviggrønne skyggen. Det appellerer til Kurt Cobain-elskende Seattle-beboeren i oss alle.

Gunmetal: Denne poleringen er et supermørket titan med brune undertoner. Urban-chic fashionistas vil dø over denne måten-bak-enn-svarte nyansen.

White Widow: Denne snødekte, frostige blekhvite med en flott grå rollebesetning må være best å bruke i bakkene!

Skrevet av Jen, alias Raging Rouge
Denne publiseringen ble skrevet av Jen fra Raging Rouge -bloggen. En deltids appellbloggforfatter så vel som mamma på heltid til to helt uredde gutter, Jen ble hekta på sminke på syv år gammel da foreldrene lot henne få sin aller første bit leppepomade.