ved hjelp av den nye Aerin-appellen en hage i blomst avtale med kombinasjon ($ 70) på mine øyne så vel som kinnene
Jeg tror det er noe ekstremt kult, ekstremt “makt til folket!” Om produkter som kan fungere godt for et stort utvalg av appellentusiaster – forskjellige hudtyper, samt toner, unge mennesker, så vel som eldre mennesker – spesielt når disse produktene ikke er så dyre.

På samme tid, liker jeg også produkter som er opprettet med en ekstremt viss kvinne (eller fyr) i tankene, som Aerin Beauty’s New $ 70 en hage i Bloom Palette, som fokuserer som en laser på appellentusiaster med noen ekstra kostnader penger.

ANNONSE

Det er en stor mulighet en hage i blomstkvinnen bringer allerede en Chanel-veske, så vel som alle salgsassistenter på Neimer, så vel som Saks forstår henne av sitt aller første navn. en av hennes inspirasjon? Audrey Hepburn, så vel som det tradisjonelle øyet, hun brukte i frokost på Tiffany’s.

Hun liker også en ekstremt viss sminkeutseende, med øynene, så vel som kinn som er definert av lette vaskerier av farge, så vel som bare sjelden ventures i sterkere, lysere territorium. Heldigvis, denne begrensede utgavefjærpaletten, med sine tre kule tonede, moderat pigmenterte pulver øyenskygger – en rosenkende beige med en satinfinish, en matt taupe samt en purplish grå – så vel som matt rosenrøde pulver rødme, bruker nettopp at.

Den klutdekkede, glidelåsemballasjen ser ganske ut til meg, men det er sikkert ikke enkelt å holde rent …

Rødme på langt til venstre; Øyenskygge til høyre

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Når det er sagt, hvis du er en ivrig Mac eller Nars-fan som er vant til mye mer farge, og / eller du prøver bare å jobbe innenfor et rimelig budsjett, kan en hage i blomst ikke kjøre deg vill. Pigmentene er ikke spesielt punchy, så vel som det er en subtil utseende samlet.

Jeg liker akkurat hvor polert jeg føler når jeg bærer denne paletten, men jeg tror ikke jeg er den passende jenta. Tenker på prisen, jeg kan ikke hjelpe trang mye mer fleksibilitet.

Men en hage i blomst gjør hva det er opprettet for å gjøre – produsere elegant, uanstrengt, akvarell ser på øynene og kinnene – så vel som for det, sammen med en 7-timers slitasje tid, så vel som enkle å blande pulver, det vinner.

Pris: $ 70
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Internett, så vel som på Aerin-appellanlegg, samt Bergdorf Goodman-butikker
Makeup samt klageblogg Rating: B

Jeg har netflix mani

Jeg streamet så mye Netflix sist helg at mitt hjem var som Mississippi! Jeg likte clueless (for den umptente tid), frokost på Tiffany’s (Love Audrey!), Bryteren (søt), Craigslist Joe, noen få flere episoder av Portlandia, så vel som noe annet jeg er sikker på at jeg glemmer …

Ser på frokost på Tiffany, det slo meg at Holly Golightly er absolutt en feline dame.

ANNONSE

Hvordan kan jeg aldri innsett dette før? #catladiesunite.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.