Oh, Hai! Kan du fortelle meg nøyaktig hvordan du kommer til Marine Mammal Center?
Siden begynnelsen i 1975 fant nonprofit marine pattedyr, like nord for den gyldne inngangsbroen i Marinhøyden, har reddet, rehabilitert, så vel som utgitt utallige syke, så vel som skadede marine pattedyr langs 600 miles fra California kystlinje.

De fleste av klientene på senterets dyrehastighetsanlegg på stedet vises når de berørte folk telefonsamtaler senterets 24-timers hotline på (415) 289-forsegling for å rapportere et dyr i nød. Personell samt frivillige hente dyrene, så vel som bringe dem tilbake til sykehuset, hvor målet alltid er å få dyrene tilbake på føttene / finner / flippers, så vel som utgitt tilbake i naturen.

ANNONSE

Det marine pattedyrsenteret
Bli for å forstå noen av de regionale marine pattedyrene
Å besøke senteret er gratis, men jeg foreslår ekstremt å ta en docent-ledetur, som er hva El Hub så vel som jeg gjorde. Reisebilletter er $ 9 hver for voksne, $ 5 for eldre (alderen 65, så vel som opp) samt praktikanter (alder 5 til 17), så vel som helt gratis for unge under 4. Provenuet fra turene går mot å kjøre Senter, som hovedsakelig bemannet av frivillige.

De mange typiske klientene på Marine Mammal Center Hospital …
Under turen, som er omtrent en time lang, oppdager du om dyrene senteret ser, de mest typiske skader og sykdommer, samt å se en stor del av det betydelige anlegget, inkludert dyrehagen selv, Kjøkkenområdet hvor de forbereder klientmåltider, klasserom (de instruerer også klasser for unge, samt voksne), samt kabinettene der klienter er plassert.

Ziggy Star, en nåværende klient på sykehuset
Deretter, på den andre så vel som fjerde søndager i hver måned, holder senteret noe som heter Marine Science Sunday, som er en helt fri time lang interaktiv klasse på en annen stil hver gang, som i gårsdag var på marine pattedyr av Arktis.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Veldig interessant. Jeg oppdaget om Narwhal, likevel forstått som The Unicorn of the Sea, et dyr jeg aldri hadde hørt om før.

Marine Science Sunday!
Marine Science søndager er ikke bare for voksne, heller. Det var en stor del av ungdommer der, så vel som de alle syntes å ha en blast.

Utsikt over Rodeo Beach fra Marine Mammal Center

ANNONSE

Oh, så vel som hvis du oppstår for å se på en solrik dag, er Rodeo Beach best nedover veien (2 minutter unna). Jeg ønsker at jeg hadde pakket en lunsj for meg, så vel som El Hub for å glede seg over vannet. neste gang…

Chillin ‘med havet otter
Jeg planlegger å gå tilbake i april, som er når senterets medisinske anlegg vanligvis er full av vårpupper som har blitt skilt fra sine mødre. De inspiserer dem ut, så vel som å få dem så mye som deres passende vekt før de sender dem ut i verden.

Vil du se marine pattedyrsenter? Du kan oppdage mye mer på marinemammalcenter.org.