Tabs ser på det sosiale nettverket i kveld på TV, og jeg vet ikke om du visste dette, men han var faktisk en av de opprinnelige grunnleggerne av Facebook.

Ja, det ble kalt kattboken på den tiden, og fanene var presidenten i Crimson Feline Society på Harvard, den største katter-eneste klubben på campus, så han var ansvarlig for å få katter å registrere seg på den nye nettsiden.

ANNONSE

Anywho, det var noen politikk blant faner og de andre grunnleggerne, noen påstander knyttet til immateriell eiendom, og fanene ble presset ut. Det er greit, skjønt, fordi det frigjorde sin tid til å fokusere på kitty modellering.

Tabs kunne ikke engang snakke om det i årevis på grunn av pågående rettssaker … han og Mark Zuckerberg var ikke på å snakke vilkår der en stund, men de er sivile nå.

Snakker om kitty modellering, faner hadde en travel uke! Han hadde Kitty Modeling Jobs for Mac, Zoya, Timeglass, Nars og Cheeky Monkey Cosmetics. Her er noen av hans mange siste arbeid.

Hvem er faner katten? For omtrent fire år siden befriended jeg en bortfall, loppebitt i tabby katt med et dårlig tilfelle av ormer. Jeg kunne se at han ble falt på vanskelige tider, men hans dype kunnskap om høymote og varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mye mer enn å møte øyet. Vi ble raske venner, og nå er han faktisk sjefen min (og en vellykket kattunge).

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tabs prøver å være over online, men hans favoritt sosiale nettverk er Twitter (@partywithtabs). Hvis du er interessert, kan du se hva andre faner har vært i det siste i arkivene her.