Den nye Bobbi Brown Nectar & Nude Collection
Sannheten bli fortalt, jeg ventet ikke å løpe inn i denne solstrålen da jeg svingte av Bobbi Brown-telleren på kjøpesenteret i dag.

Jeg stoppet bare til Spritz en liten strand på håndleddet mitt (seriøst, på en kald dag, det er bedre enn et elektrisk teppe), men da så jeg denne begrensede utgave samlingen …

ANNONSE

Med urviseren fra rundpannen nederst til venstre: Den begrensede utgave potten rouge for lepper og kinn i hibiscus ($ 26); Begrenset utgave nectar & naken øye palett ($ 48); begrenset utgave glitter neglelakk i bare fersken ($ 15); Og den begrensede utgaven Lip Glosses i Nectar, Nude Pink og Bare Peach ($ 25 hver). Ikke avbildet fra samlingen: Begrenset utgave Nail Polish i Nectar ($ 15) og den permanente Nectar Shimmer Brick ($ 42)
Det minner meg om 2012s Neons & Nudes Collection (husk den ene?), Men med fersken og koraller i stedet for lilla og hotrosa.

Jeg ønsker at øyeskyggene ikke var så … vel, naken. Jeg ville ha elsket å se noen mørkere, ricere browns, men det er sannsynligvis bare min tan snakker (“vær så snill, Bobbi! Ikke la meg bruke så mange lag!”). Lysere lasses bør kunne trekke av disse nyanser (og gjøre kjempefint ting med dem) lettere.

The Nectar & Nude Eye Palette ($ 48)
Øyenskygge i øyepaletten
Nectar & Nude Lip Glosses ($ 25 hver)

Øverste rad: Spender av nektar og naken øye palett; nederste rad fra venstre: Pot rouge for lepper og kinn i hibiskus; og leppeglassene i nektar, naken rosa og bare fersken
Det er også en glimmer murstein og en ekstra neglelakk i samlingen (her er hele Shebang på Bobbibrowncosmetics.com), men de var ikke der på telleren i dag.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I andre nyheter, “Ikke forstyrr! Jeg er Marathoning House of Cards! ”

Ikke kommer til å lyve, jeg har glede meg til å se på dette hele dagen!

Sesong 2 er ute på Netflix. Jeg begynte å marathoning det i helgen, og jeg har allerede opplevd mer enn ett øyeblikk hvor jeg satt der helt frosset med min munn agape på sofaen tenkningen, “OMG! Gjorde det? Egentlig? bare skje?! ”

Jeg må gi Kudos til Netflix. Jeg trodde ikke at de ville kunne trekke seg av en andre sesong så god som den første, men så langt, så bra (jeg er omtrent tre episoder i). Jeg tror det er like godt skrevet som alt jeg noensinne har sett på HBO eller AMC.

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Håper du hadde en fin mandag. Husk at hvis det ikke var en kjempefint, er i morgen en ny dag. Jeg har en god følelse om det også. Tirsdag vil være en fantastisk dag for deg (faner hvisket det til meg).