den andre dagen i matbutikken, jeg måtte chatte med kassereren som hjalp meg. Hun var sportslig en av de søteste sparkly manikyrene jeg hadde sett på en stund, og da jeg fortalte henne hvor mye jeg likte det, svarte hun: “Aw, takk! Fordi jeg må ha en uniform hver dag, liker jeg å gjøre noe for å krydre det opp. ”

Amen til det! Arbeide for faner, jeg må også ha en uniform av sorter – du vet, fornuftige sko og klær som viser at jeg er ansvarlig nok til å håndtere midnattsaversker, og andre viktige katt-tildelte oppgaver. For å krydre ting i denne uken, planlegger jeg å ha noe fra Essie Luxeffects.

ANNONSE

Den nye samlingen av neglelakkene lanserte tidligere denne måneden med fem glitrende nyanser ($ 8 hver), og WOW! – For en overraskelse. Jeg tenker på Essie som en ganske konservativ linje, så det er pent å se dem ta en omvei ned en sparkly sti.

The Glitter Flecks De brukte for disse polene, som er utviklet for å bli slitt alene eller lagdelt med andre lakker, kommer i forskjellige former og størrelser, fra større sekskantet flekker til små runde mindre enn et sandkorn, og variasjonen skaper illusjonen av dybde og dimensjon.

Samlingen inkluderer …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Essie LuxEffects fra venstre: som gull som det blir, skinner av tider, et kutt over, ren perlection og satt i steiner

Sett i steiner

Et kutt over det

Essie lastet opp disse poleringene med glitter, og for hver av disse fargene brukte jeg bare to lag.

Glans av tiden

Ren perlection.

Som gull som det blir

Alle av dem tørker relativt raskt, også – ikke akkurat lynet raskt, men ca. 10 minutter, uten en basefrakk.

Stille iriserende ren perlection virker litt ut av sted ved siden av Flashier Glitters som et kutt over og satt i steiner, men jeg setter pris på variasjonen.

Pris: $ 8 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på ULA butikker, Nordstrom og også online
Makeup and charm blogg rating: a

Desperat søker Chrismas tree skjørt …

Et offer for den velkjente juletrehendelsen, det røde følte treskjørtet jeg hadde brukt for alltid, til slutt støvet i fjor. Jeg har søkt etter en erstatning, men har ikke vært i stand til å finne en som ikke er varm rosa, knust fløyel eller bedazzled, eller en hvilken som helst kombinasjon derav. Hvis du har noen ledere på en grunnleggende rød, gi meg beskjed.

Snakker om kittehs og ødeleggelsen de wreak, sendte en Cat Lady-venn denne tegneserien den andre dagen …

Ha ha! Jeg lurer på om disse kattene drikker Catnip Martinis.

Fest tid!

I kveld er El Hubs ferie arbeidsgruppe, så det kan være en sen kveld for meg. For sminke, tenker jeg på Smokey Eyes og Urban Decay Naked2. Hmm …

ANNONSE

Jeg håper du hadde en flott dag i dag. Snakk med deg snart.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.