Jeg begynner å se vampyrreferanser over hele jeg ser! – nå selv i den nye Mac, naturlig samling.

To av de fem Mac mineraliserende skygger fra utgivelsen kalles i solen og Twilight Falls ($ 20 hver) …

ANNONSE

I sola? og Twilight faller? Totale vampyrplugger, ikke sant?

Ok, kanskje ikke, men Twilight Falls er min nye Smokey Shadow Crush. Mac beskriver det som en fantastisk brun med bronsevening …

Veining? Vampyrer? Nei?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ok, jeg vil stoppe.

Twilight Falls.
På meg er Twilight Falls en shimmery Cool-tonet brunaktig taupe – knapt noen fallout – og jeg elsker måten det ser ut når jeg bruker den på lokkene mine med en fast børste som Mac 239 og diffiser deretter kantene med noe som 217 For sultry smokey øyne i snap.

Jeg tror det er også veldig pent når det brukes vått. Hvis du husker jordiske rikdommer fra 2007s antikviteter, tror jeg Twilight Falls ser ut som en versjon av det med mye mer brunt.
Makeup and Charm Blog Rating: A +

I sola
Mac beskriver i solen som et gull med fiolett veining (vampyr mye?). På huden min ser jeg en rødaktig bronse, og det er min minst favoritt av de to på grunn av sin tekstur og moderat fallout.

Jeg liker hvordan det shimmers … Shimmer gjør meg alltid til å gå, “Ooh! Det glitrer! ” Men når jeg bærer den, kan jeg se store korn med pulver som sitter på toppen av huden min.

Jeg burde også si at jeg pleier å ha problemer med å trekke av bronzy røde fordi jeg tror mange av dem de kan få meg til å se ut som jeg er syk, men hvis du kan jobbe dem, mye mer kraft til deg.
Makeup and charm blogg rating: c +

Twouse of Twilight faller til venstre og i solen til høyre

Iført Twilight faller på lokkene mine

I andre nyheter, hva er du opp til i kveld? El Hub og jeg har nettopp ferdig med å dele noen sjokolade fra se og se ubegrenset med Bradley Cooper.

ANNONSE

Kan du tenke på hvilke faner som ville være hvis han hadde tilgang til de pillene? Jeg vedder på at han endelig skulle finne ut hvordan du bruker blikkåpneren, haha!

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.