Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tint in Hope

Hvis disse Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tints ($ 24) hadde vært rundt tilbake da jeg brukte ukedagene mine på å forberede påstander som en juridisk sekretær i byen, ville jeg ha holdt et rør i lommen for følelsesmessig støtte. Det kunne ha holdt meg selskap i toalettboden der jeg ofte trakk meg tilbake for å i hemmelighet gråte bort frustrasjonene mine på jobben (‘Twas ikke min favorittjobb hele tiden).

ANNONSE

Linjen med seks matte leppeflekker, i hovedsak matte versjoner av Tartes lipsurgence leppeflekker, har eksistert i omtrent et år. I likhet med de skinnende søskenbarnene deres har de en twist-top og bruker den samme “høyytelses naturlige lipsurgence-teknologien”, som Tarte hevder, er “klinisk bevist å øke fuktighetsinnholdet med en forbløffende 6000% etter 28 dager.”

LOL! Jeg føler at den setningen trengte en haug med utropstegn på slutten: “… 6000% etter 28 dager !!!”

Jeg er ikke sikker på hvordan noen noen gang vil måle noe sånt, men jeg elsker sikkert den arbeidsvennlige finishen og knapt-der, hviskende glans.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Den knapt synlige glansen løsner dem litt opp, og gir dem en litt mye mer uformell stemning … men ikke uformell som dratt jeans, tank topper og flip-flops. Mye mer som en hvit t-skjorte over solbrune jodhpurs og knehøye ridestøvler.

De setter inn en mild nudge av farger som oppmuntrer til et raskt blikk, i stedet for å rope: “Hei, se på meg!” Jeg tror de vil være ideelle for et kontor med en streng kleskode.

Fargeprøver fra venstre: heldig, utsatt, håp, misunnelse, livlig og ildsted

Heldig

Utsatt

Misunne

Livlig

Firey

Fargene og lette, glatte tekstur kombineres for å lage lepper som fremdeles ser ekte ut – langt fra måten leppene mine ser ut når jeg bruker flere lag med en matt leppestift. Tarte regner dem som fuktighetsgivende, men jeg tror de fortsatt drar nytte av et startlag med leppepomade. Uten det føles leppene mine litt tørre på slutten av dagen.

Det at de visstnok er plumping, ser jeg bort fra. Selvfølgelig kjenner du meg og såkalte plumping av leppeprodukter. Jeg merker nesten aldri en forskjell i speilet, selv når jeg kan føle en prikking i leppene. For hva det er verdt, i det minste er disse ikke sving/vondt.

De får meg imidlertid til å angre på at jeg kansellerer mitt gymmedlemskap, og ved det antyder jeg at caps kan være vanskelig å åpne. Det var noen ganger da knapt hadde overkroppsstyrken for det.

De smaker og lukter svakt av peppermynte, men begge forsvinner etter omtrent fem minutters slitasje.

Jeg skulle virkelig ønske at disse var mye mer fuktighetsgivende fordi jeg absolutt elsker finishen, og faner elsker absolutt at de er fra Tarte (og følgelig grusomhetsfrie).

ANNONSE

Pris: $ 24 hver
Tilgjengelighet: tilgjengelig nå i Sephora -butikker og også online
Makeup and Charm Blog -rating: B+

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen