i år var en øyeåpner for meg når det gjelder hår og sminke. Jeg lærte mange ting, som å gjøre min neste avtale på skjønnhetssalongen før jeg forlater skjønnhetssalongen (ellers vil jeg bare glemme, og når jeg husker, vil mine røtter være ute av freaking kontroll), og Hvordan en rotete sokk bun kan hjelpe deg med å gjøre det gjennom en mye mer dag uten å vaske håret ditt.

Jeg innså også at Laura Merciers feilfrie fluide er i hovedsak et sminke mirakel i en flaske, og Smashbox’s pore reduksjonsprimer er i stand til noen seriøst bemerkelsesverdige hudutjevende prestasjoner.

ANNONSE

Men det viktigste hår / sminke leksjonen jeg lærte var å presse forbi punktet i mitt øye sminke når alt ser ut som et varmt rot.

Jeg kaller det: den metaforiske sminkehumpen

Det er det øyeblikket i eye makeup applikasjonsprosessen som jeg liker å ringe (luft sitater) “den metaforiske sminkehump”, når du føler at du bare har hoppet av en bro, og du drømmer til bakken, og du starter å freak ut fordi du ikke er sikker på om noen husket å binde din bungee ledning til noe solidt.

Jeg lærte at på dette punktet må du trykke på og skyve gjennom tvil; Utseendet kommer til slutt, hvis du bare. Beholde. Går.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

For meg slår følelsen vanligvis når jeg prøver noe ut av min komfortsone, eller når jeg ser hvor det er veldig spesiell plassering av mørke farger, og alt ser veldig bra når jeg kommer til hump, som en “Ikke bilde” i en “dos og ikke” kolonne i et blank magasin (“ikke gjør dette!” Og så ser du et bilde av meg med halvfabrikata smokey øyne som ser alle forvirrede, haha!) , Men hvis jeg ser det gjennom, faller ting vanligvis på plass.

Hva med deg? Hva har du lært om håret ditt og / eller sminke i år?

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. God julaften!