Dette er sannsynligvis ikke en stor overraskelse, men jeg var type rar barn. Situasjon i poeng: Da jeg var åtte, hadde jeg en mamma -besettelse. Det var bare en fase, men den varte i flere måneder. Dag etter dag skulle jeg komme hus fra biblioteket med armfulle bøker om mumier, i tillegg til at jeg ville brukt timer på å lese om begravelsespreparater (fjerning av hjernen med en krok med nesen var min foretrukne del), pyramidebygging også som egyptologi. Moren min ville se på meg underlig da jeg ville forklare bøkene så vel som kjæledyr jeg ville ha med meg inn i livet etter livet.

Min ungdomsmammafase gikk til slutt, men her om dagen, mens jeg så på Nova, mammaen som ville være konge, vandret tankene mine til – overraskelse, overraskelse – sminke.

ANNONSE

Er det et hette på nøyaktig hvor mye sminke man kan ta med seg inn i livet etter livet? – Fordi Cleopatra må ha tatt massevis av svart eyeliner med seg!

Da jeg grublet på min ginormøse øyenskygge -kolleksjon, lurte jeg på hvilke brettfarger jeg ville bli begravet med i min (antagelig fabelaktig dekorerte) grav for all evighet. Jeg ville også ansette de aller beste gravvakterne, så vel som de ville koble meg opp med gigantiske skreddersydde øyenskygge-panner av Mac Soft Brown, Soba samt Sable Eyeshadow, mine tre beste go-to crease-farger på hele tiden! Hvis vi snakker evige hvilesteder, bør vi virkelig være forberedt.

Hvilke brettfarger vil du ta med hvis du virkelig kan “ta sminke med deg”?

Du må velge!

God søndag, det vil! Hvordan har helgen din vært? I går kjølte jeg hjemme og gikk på kino for å se glemme Sarah Marshall. Det ble filmet på Oahus Turtle Bay Hotel, som også er der El Hub så godt som jeg giftet meg. Jeg erkjente en rekke av scenene, så vel som til og med kan plukke ut områder så vel som trær som er i bryllupsbegivenhetsbildene mine. Det er det nærmeste jeg har vært på Hawaii på en stund.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Finn noen typer fantastiske ting på sminkebenken i helgen?

ANNONSE

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

For mer morsomme innlegg som denne, indikasjon så mye som å få oppdateringene mine via e -post.