Smith og kult bitter buddhist
Hei folkens! Dette er en og fave skygge som jeg har hatt så vel som likte i årevis, Smith & Cult bitter buddhist. Det er en blek våren miljøvennlig med grå undertoner, så vel som en morsom alternativ til de typiske pastellmynte øko-vennene som så ofte vises på våren.

Jeg liker det siden det er en av de fargene som kan se helt forskjellige, avhengig av lyset. Noen ganger er det mer grønt, andre ganger er det mer blå!

ANNONSE

Jeg pokker rundt Smith & Cult nettstedet nylig, så vel som lagt merke til at det er en lignende nyanse med et annet navn – bitter kasjmir dagdrøm. Hvis du liker komplekse bleke greener, er dette definitivt en å vurdere.

Dine tanker på lash serum?

Hvorfor ja, jeg la til store vipper til denne ponyen.
Jeg har prøvd å finne ut hvorfor hver mascara jeg har brukt i de siste månedene, har vært svært skuffende, så vel som jeg tror jeg kanskje har oppdaget årsaken. Etter år med å bruke Lash Serum for å støte opp min fryns, stopper jeg i høst. Det var virkelig ingen rim eller grunn til beslutningen; Jeg var hovedsakelig så trøtt til å huske på å sette den på før sengetid! Dager omgjort til uker, så uker ble til måneder, så neste ting du vet, hver mascara bums meg ut.

Jeg tror at mine lashes har langsomt returnert til sin naturlige tilstand, som er i Grand Plan of Things, er ingen stor avtale. Men fortsatt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

På den ene siden er det en mindre ting for meg å utføre i min rutine (ja), men på den annen side er mine Hella Fundamental Vashes tilbake. Lol.

ANNONSE

Hva er dine tanker på lash serum? Bruker du dem? Ikke bruk dem? Hvis du har brukt dem i fortiden, så vel som slutte, hva skjedde med dine lashes? Jeg vil gjerne høre historien din.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.