Mac Sheertone Shimmer Blush i Springsheen ($ 22)
Pent så vel som nytt for meg

I motsetning til min Unsung Heroes-serie, som har langsiktige samlingsprodukter jeg har forstått, så vel som likte en lang tid, viser den ryddige så vel som nye for meg-serien langsiktige samlingsprodukter som gled under min radar for en stund, men Da fant jeg dem! – I tillegg til nå tror jeg de er ryddige så vel som nye for meg.

Jeg refererer kjærlig til Mac Sheertone Shimmer Blush i Springsheen som “Strobing for lat mennesker.” (Som meg!)

Det er en nydelig rosa korallfarge med Golden Pearl, så vel som jeg ikke kan være den eneste personen som også liker navnet. Jeg fortsetter å høre ordene “Bruce Springsheen”, så vel som da jeg foto biten kompakt med små armer, så vel som ben som spiller en gitar …

ANNONSE

Uansett! Det belyser eplene av kinnene mine med en ganske rosa korall mens den gyldne perlen i det gjør min kinnben mykt glød.

Mac Sheertone Blush In (Bruce?) Springsheen

Twatch of Mac Springsheen rødme på min NC42 hud

Jeg prøver aldri å finne metoder for å effektivisere sminkerutinen, så vel som å komme ut døren raskere, så vel som det er en av grunnene til at jeg liker Springsheen, som ikke er nytt, men jeg har bare nylig funnet det i Mac langsiktig linje.

Min rutine med det? – Bb krem, pulver, så vel som da et par lag av Springsheen på kinnene mine. Ingen krav om å bære en egen highlighter siden Springsheen er innebygde perle ganske mye fungerer nøyaktig samme måte. Da skal jeg gjøre mine lashes, brynder og lepper, enten med en leppestift, eller med en glans med et snev av gull i den som Mac Nymphette, stort spedbarn eller stor buzz.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Iført Mac Springsheen rødme på kinnene mine

ANNONSE

Den aller første gangen jeg swiped (Bruce) Springsheen på baksiden av hånden min, tenkte jeg, “ooh, nars orgasme!” Siden det ser litt ut som det, men jeg tror det er mye mer elegant. De gyldne perlebitene er finere, så vel som ikke som “i ansiktet ditt,” så vel som jeg likevel, akkurat som metoden Springsheen føles. Jeg tror det er mykere så vel som jevnere enn orgasme, så vel som likevel mye lettere å blande, methinks.

Pris: $ 22
Tilgjengelighet: Et medlem av Mac Long-Term Line, samt tilbys nå på Internett, så vel som på Mac tellere
Makeup samt klageblogg rating: a

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.