ved hjelp av den nye nars dobbelt intensitet øyenskygge paletten
Solen er der ute …

Et sted…

ANNONSE

Det er tilgjengelig et sted bak den undertrykkende suppe av (nå) lys grå skyer over vår bit bakke her i Novato, men i det minste regner det ikke! Ved ingen indikerer jeg henger ut på dekk i et par booty shorts, så vel som å drikke en margarita eller noe, men det ser ut som Stormageddon 2014 har i det minste midlertidig midlertidig pauset.

Sammenlignet med gårsdagens monsun, er den nåværende mindre dysterommet velkommen. Jeg prøvde også å injisere litt mer lysstyrke i nærheten med sminken min, et strålende nøytralt lokk med myk svart feline eyeliner samt en lys rød leppe.

Speilet emballasje, slik at du kan beundre yo ‘dårlig selv …
Jeg startet dette utseendet med den nye Narsissist Dual-Intensity Eyeshadow-kombinasjonen ($ 79, knyttet til Nars-butikker, så vel som NARS-nettstedet 1. januar 2015; på tellere 1. februar) … og jeg beklager i utvikling hvis jeg er blabber og ramble Når jeg snakker om det siden det driver meg vill (jeg tror også at linjene på panner er hypnotiske).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hei, lovah!

Dual-intensitet øyenskygge har en sjarmerende satiny overflate så vel som kan brukes våt eller tørr.

De svekker Hella Frosty, jeg vet, men når du buffer dem i huden din, blir frosten til en attraktiv rengjort patina (som fremdeles ikke markerer mine fine linjer).

Jeg liker formelen, som må være fantastisk for nybegynnere (eller noen) siden det er strålende enkelt å blande seg.

Kombinasjonen består av syv re-fremmede nyanser fra Dual-Intensity Eyeshadow Line – Europa, Himalia, Subra, Andromeda, Lysithea, Giove samt Sycrox. Alle vakre, bærbare farger, hovedsakelig nøytraler, med et sprinkle av miljøvennlig og blå.

Kombinasjonen inkluderer også en begrenset utgave, brun øyeskygge som heter Ursa Major, en rik, varm brun om halvveis mellom en matt, så vel som en satin som blander seg som Buttah, baby. Det er så bra. Jeg kan tilbringe hele dagen med å feie den tilbake så vel som fremover i krøllen, så vel som å lage litt sirkler i det ytre hjørnet …

Gjør et notat for å gå til nars nettsiden som starter 1. januar 2015, eller gå til en av Nars-butikken, hvis du er interessert. Eller hold ut til den vises på tellere 1. februar.

Dual Intensity Eyeshadow Combination Swatches Dry (Top Row) så vel som våt (nederste rad)
Jeg sitter bare med nars for resten av utseendet.

På kinnene mine gjorde jeg en lett kontur med Laguna Bronzer, så buffed Final Cut Blush på eplene av kinnene mine, så vel som støvet en liten mengde Frøken Frihet som fremhever Blush Powder på mine øvre kinnben. Alle tre produktene er fra den elektroniske dominans kinnkombinasjonen i ferien samlingen.

For mine lepper, jeg lined så vel som fylt dem med ekte rød nars fløyel leppe blyant i nihiwatu, deretter lagdelt kremaktig skarlagen nars audacious leppestift i Rita på toppen.

Forresten, hvis du liker rødt leppeutseende som ikke er så godt oransje, er denne leppen / leppestiftkombomboet forbløffe-baller.

Jeg har også lagt til lyse jordbærrosa nars quito glans på toppen for ekstra friskhet.

ANNONSE

Ikke engang Stormageddon 2014 kan stå så mye som Nars lysstyrke.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.