Ginger kjole av Noa Noa Hawaii
Her er hva som er en av mange kule ting jeg elsker om Hawaii: Bare når du tror du har sett alt, er det alltid noe nytt å oppdage!

På denne siste turen for å besøke El Hubs familie på Oahu, fant jeg noen nye lokale favoritter, inkludert …

ANNONSE

Noa noa hawaii kjoler

Dette lokale klærmerket designer kjoler, tee skjorter og bukser med fantastiske batik-utskrifter (Batik refererer til en bestemt måte å vokse og fargestoff). Klærne er lette og flow-y – best for varme øya dager eller netter.

Jeg har ingefær kjole som er midi lengde, laget av 100% bomull og reversible (du kan bære den enten med knappene på baksiden for en mannskap hals eller på forsiden for en V-hals form).

Aloha!
Jeg har på seg kjolen løs og uformell i disse bildene, men det er også søtt når du belte det i midjen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Eden in Love Home Goods

Jeg plukket opp noen søte hjemmevarer fra et Hawaii-basert merke kalt Eden forelsket. De gjør sjarmerende utskrifter med lokale temaer.

Hale angir hjemme
Bedårende hjemmevarer av Eden in Love
Kjempesøt!
Jeg har fått noen oppvaskhåndklær, forklær og nylon shoppingvesker fra den enkelt hjemmebutikken på Kahala Mall. De er de beste suvenirene fordi de er lette, flate og ikke tar opp mye plass i en koffert.

Herringbone Restaurant på det internasjonale markedet

Hvis du prøver å finne et sted for et spesielt måltid, er Herringbone Restaurant hvor det er på!

De serverer deilig sjømat i en utendørs setting, og tjenesten er spot on.

Jeg kjøpte hummerrullen som var helt perfekt. Brødet var så buttery og myk, og hummeren smeltet nesten i munnen min. El Hub kjøpte Squid Ink Risotto, som han elsket.

Hummerrulle med frites og coleslaw
El Hub’s Squid Ink Risotto med kamskjell, reker, hummer og mussler
Det er også en barnemeny også, hvis du spiser med en liten.

Sildbenet ligger midt i travle Waikiki på det internasjonale markedet. Den gamle skoleleverandøren med utendørsboder fylt med pyntegjenstander og tchotchkes er lang borte og har blitt erstattet av restauranter og midt i high-end klær og tilbehør butikker.

Det er også en veldig flott parkeringshus på det internasjonale markedet, som jeg vet er litt rart å si, men når du har bodd i San Francisco som jeg gjorde i mange år, kjenner du ting som parkeringshus som er enkle å få til og manøvrere rundt.

Hvis du spiser på en av de internasjonale markedene, vil de validere billetten din! Vi var der i tre timer og endte opp med å betale $ 2 for parkering, som er en total stjele for Waikiki parkering.

ANNONSE

Savner deg allerede, hawaii! Can’t wait to go back.

Your friendly neighborhood appeal addict,

Karen.