Doth Shimmery Taupe Eyeshadows Make Your Booty Shake? Hvis farger som Mac Satin Taupe får deg til å ønske å slippe det som om det er varmt, bedre limber opp, ung dame, fordi Chanel Ombre Essentielle Soft Touch øyenskygge i Fauve ($ 28,50) kommer til å be deg om å danse.

Fauve, som jeg fortsetter å uttale “FARV”, som i Brett, er en av fire myke touch -øyenskygge -singler i den nye Chanel sofistikerte øyesamlingen.

I likhet med Satin Taupes 21 år gamle fetter, er Shimmery Taupe Fauve litt av en festjente. Hennes fantastiske flekker av sølvglitter skiller henne fra hverdagslige arbeidshesteskader, og da jeg satte skyggen i disken forrige uke, må jeg ha hørtes ut som en sulten Homer Simpson da jeg spontant sa: “Mmmmmm … glitter.”

ANNONSE

En berøring mindre pigmentert og følgelig mykere på øynene enn Satin Taupe når den påføres, virker Fauve litt lettere å blande meg, men ved å bruke den med en våt øyenskyggebørste, er skyggen fremdeles enkel å intensivere.

Ingen grunn til å bekymre deg for Fallout, heller, da jeg feide fauve på lokkene mine i går før jeg satte kursen mot kjøpesenteret. Seks timer senere – ostekakefabrikken til lunsj, nord for å se etter sko, og deretter bokhandelen for å bla gjennom appellmagasiner – så ikke jeg et eneste uovertredende dryss i ansiktet mitt, og fargen i seg selv så like rik og glatt ut som den gjorde det øyeblikket det ble brukt.

Fargeprøver fra venstre: Mac Satin Taupe, Chanel Fauve påførte seg vanligvis (midten) og våt (helt til høyre)

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Chanel Joues kontraster i rosestøv på kinnene og Chanel Creme Gloss Lumiere i Petit Four på lepper

Å, og sjekk dette ut …

Det er et blikk jeg kom over på Chanel -nettstedet som heter “Soft Intense”, og det har Fauve.

Ganske, ja? Jeg tror jeg kan prøve det senere denne uken, ideelt sett før en middagsdato med El Hub. Et lag med mørkebrun øyenskygge under Fauve gir øyet sin røykfylte effekt; De rosenrøde leppene og kinnene fullfører det generelle utseendet.

Nå, med tanke på at Fauve kommer fra Cocos hus, er det ikke akkurat billig, men jeg tror det leverer på kvalitet (og verve).

En fantastisk skygge å strekke seg etter når jeg vil ha et utseende som er elegant uten mye oppstyr.

Pris: $ 28,50
Tilgjengelighet: tilgjengelig nå på Chanel -tellere, i butikker og også online
Makeup and Appeal Blog Rating: A (jeg elsker det, men skulle ønske det var billigere)

Visst elsker det brunt brødet …

Ok, så jeg hadde ikke vært på ostekakefabrikk i aldre, men i går da jeg identifiserte deres betydelige tegn på kjøpesenteret, begynte jeg å have om det brune brødet de serverer før måltider.

Du kjenner den. Det kommer normalt med noe vanlig fransk brød også.

Å, visste du at CF nå har en minimert kalorimeny som heter Skinnylicious? Jeg vet ikke om det er nytt, men jeg fikk denne trioen med reker myke elendige som jeg syntes var over stor.

ANNONSE

Uansett, føles ikke i dag mye som en mandag? Hva skjer med det?

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen