G’Morning samt gledelig tirsdag, venn. Jeg følte meg ganske bla i går ettermiddag (vært kald og regnfull her), så jeg var innom Sephora for litt pick-up.

I en noe sjokkerende skjerm av selvbeherskelse, håndterte jeg å gjøre det ut av butikken med bare en ting-fordel av den skumle kremskyggen i Strut ($ 19), en skinnende kullgrå.

ANNONSE

Jeg har indikert å bringe det hus en stund, men kom aldri til det. Jeg vedder på at hun vil se bedårende ut (og vi vil forstå snart nok) som brukes sammen med et par av min foretrukne Crøsless Cream Go-To Girls, Skinny Denim (en skinnende tinn) samt bursdagsfit (en skinnende krom).

Og med tanke på at jeg allerede var i butikken, regnet jeg med: “Hvorfor ikke fargeprøve alle de skrysseløse kremerene?”

Fargeprøver fra venstre: Tattle Tale, RSVP, Birthday Fit samt Get Figgy

Mager jeans, smigrer meg, stag, stilett samt hektisk signal

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Ice Shot, Silver Spoon, Purple Snap samt Tidal Rave (alle er Sephora Exclusives)

Switches med blitsen

Switches uten blitsen

Jeg tror på disse som en slags øyenskygger for håpløse kvinner (som meg), lol! Håpløs, som i meg når jeg er presset på tid eller føler meg bemerkelsesverdig ukoordinert/eller lat. De er så kremete og samarbeidsvillige at de gjør det enkelt å gjøre raskt, skinnende øye -utseende. I tillegg, sammenkoblet de med en flott grunning, blir de satt hele tiden lenge uten å krølle eller falme.

De skrysseløse kremene dobler seg på samme måte som foringer, så vel som til og med kan fungere som baser under pulverskygger også. Hei, allsidighet!

Det jeg ofte vil gjøre er å bruke en mørkere nyanse, som mager jeans, på lokkene mine med en tett øyenskygge rene (Mac 239 Springs to Mind). Så, med en fluffy kupplet ren som Mac 217, vil jeg feie en lettere farge, som bursdagsdrakt, inn i krøllen. Fo ‘reals, skyggene smelter ideelle inn i hverandre som Buttah!

Når jeg har litt mer tid, får jeg tak i en eyeliner ren (min favoritt er Sonia Kashuk bøyde børste) for å bruke en mørkere nyanse langs den nedre vippelinjen, som trekker interesse for øynene. Litt bit av eyeliner langs vannlinjene, litt mascara, så vel som det er en omslag. Jeg er flott å gå.

For mye mer om fordelene med skryssløse kremskygger, inspiser ut …

$ 38 fordeler femme metale verdifulle metaller øyesminkesett: en alkymists glede

Fordel Creaseless Cream Shadow: En rask titt

Disse nye fordelene Creasless Cream Shadow/Liners Online utelukkende på Sephora

Fordel våren 2009 Creasless Cream Shadows: Rask fremover til sommeren

Har du brukt de skumle kremerene før, i tillegg til at du har noen form for must-haves eller konsepter for utseende jeg må prøve?

ANNONSE

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

S. Er det galt at jeg tror på Krispy Kreme når jeg oppgir uttrykket, “Crøsløse kremer”?