Creamy Jet Black Essie Haute Tub, en av seks nye $ 8,50 nyanser i Essie Winter Season 2015 Collection, har Flecks of Amethyst Glitter …
Heisbilletten venter på Chalet Essie! Det er en vintersesong Wonderland av elegant, men ikke bekymre deg for å fryse din slus av, fordi de seks nye neglelakkene i Essie Winter Season 2015-samlingen ($ 8,50 hver) vil holde deg varm.

Det er tre dristige nyanser for babes (og dudes!) Hvem liker luksuriøse neglelager, og tre nedre lakker for avslappet luxe.

ANNONSE

Essie høyde holdning, en kremaktig scarlet
Jeg har på seg to strøk av hver farge i disse fargene, og den eneste som ga meg trubber er topp show, kremaktig, pulveraktig rosa. Det gikk på litt streaky …

De andre fem tok til bakkene som proffene! – Spesielt Haute Tub, den vakre svarte med Amethyst Glitter.

Så varmt, det haute karet. (Tilfeldig side notat: Visste du at gravide damer forventes å unngå badestamper? Åh, vel! Gjett det som innebærer ingen turer i min badestamp-tidsmaskin.)

Når det gjelder røde, er begge ekstremt silkeaktige …

Essie skal vi hytte, en kremaktig rubin

Essie Virgin Snow, en kremaktig, skarp periwinkle

Jeg er en stor Essie-fan, og jeg elsker hvor lenge de varer på neglene mine. Med to lag og en base og toppjakke, får jeg seks eller syv dager på fingrene mine og i noen tilfeller så lenge som tre uker på tærne mine (!).

Essie Apres Chic, en shimmery platina
Essie Top Show, en kremaktig, pulverisk rosa
For å registrere deg for din egen chic ski og medspa eventyr, se etter Essie Winter Season 2015 samling nå på apotek, salonger, ulta butikker og online.

Først en til hytta er et deviled egg!

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!