iført Mac & Marcel Wanders Lip Gloss i Kim på mine lepper og Sheer Mystery Powder i lys medium under mine øyne

Stealth Alert! Hvis du for tiden er undercover som en hemmelig spion og / eller trenger å unngå å forlate fingeravtrykkene dine bak for klassifiserte grunner, vil du kanskje administrere Mac & Marcel Wanders-samlingen med barnhansker.

ANNONSE

Bokstavelig.

Tilgjengelig nå på Mac tellere, i butikker og også online, er det 14-delt utgivelsen, et partnerskap med Amsterdam-baserte industrielle designer Marcel Wanders, en fest for øynene! – Og sminke, børster og ensom duft som omfatter samlingen, med deres slanke, speilede overflater og mock kromemballasje (fylt med slående vinkler og kurver) være vanskelig å savne, selv fra over en overfylt Mac-butikk.

Seriøst kan disse stykkene ha et yrke i forensikk. De plukker opp fingeravtrykk raskere enn du kan si “Ja, Jason Bourne, du kan fargelegge håret mitt i vasken.”

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Mann, jeg elsker den scenen …

Her er en titt på tre av brikkene fra utgivelsen, hvor detaljene, som, som hvordan vinkelemballasjen til det rene mysteriet pulveret kompakte kontrasterer med kurvene på leppestiftet, var jeg i stand til å sette pris på mye mer helt en gang jeg ville buffet mine fingeravtrykk unna.

Mac & Marcel Wanders Lip Gloss i Kim, $ 22.50

Med en jevn, ikke-klebrig tekstur som føles mindre som en lipglass og mye mer som en plushglass til meg (men uten telltale prikking), sjokkerte Kim meg.

Før jeg prøvde det på, var jeg sikker på at denne shimmery plommen ville være for fantastisk og mørk for min varme NC42 hud, men jeg tok feil. Jeg tror det er nøytral nok for mange gals å ha på seg, og jeg liker måten det lyser ansiktet mitt på.

Jeg graver også den svake vanilje smaken og duften, og børstepunktet applikatoren føles godt mot leppene mine. Når det gjelder slitasje, får jeg omtrent to timer, noe som ikke er dårlig for en ikke-klebrig glans. Når det er sagt, synes $ 22,50 prisen fortsatt litt høy.
Smink og klageblogg Rating: B +

Mac & Marcel vandrer Sheer Mystery Powder i lys medium, $ 60

Jeg husker å betale $ 45 for et rene mysteriumpulver til ferie 2006 og følelsen som det drepte meg litt på den tiden, men i forhold til dette, med sin spesielle utgave $ 60 emballasje, var det en stjele!

For meg er lett medium en berøring for blek for å ha på seg over, men jeg liker å dusting det under mine øyne for å sette min concealer og å lyse midten av ansiktet mitt.

Selv om det er sint kostbar, er de rene mysteriumpulver fortsatt blant mine mac-faves. Deres silkeaktig tekstur ser alltid ut og føles lett, og deres rene dekning lar meg aldri nede. I tillegg får du en ekstra påfyllingspanne.

Kompakten er en mektig magnet for fingeravtrykk, skjønt, og prisen virker sikkert høyt. $ 60.
Smink og klageblogg Rating: B +

Mac & Marcel Wanders leppestift i Annelie, $ 22.50

Først var jeg som, “eh”, da jeg svømte denne peachy beige på armen min. Det virket bare så blek, frostig og tøft å ha på seg, men jeg endret melodien min da jeg så den på leppene mine. Kanskje det er de rike ferskenetonene, men noe milows ut frosthet og holde ting fra å se for hard.

Jeg liker virkelig hvordan Annelie-lag med andre Peachy Pink Lip-produkter. I det siste, for en lettvint nøytral leppe, har jeg hatt den med subkulturforing og en dab av evolusjonsvolusjon på toppen.

Vakker farge, men fingeravtrykkende emballasje forblir et mindre stikkpunkt for meg. $ 22,50. Smink og klageblogg Rating: B +

Mac & Marcel Wanders leppestift i Annelie, $ 22.50

Mac & Marcel vandrer leppestift i Annelie Layered med Mac Subculture og Mac Evolution Revolution

Mac & Marcel Wanders Lip Gloss i Kim, $ 22.50

Sheer Mystery Powder i lys medium, $ 60

Mac & Marcel Wanders Lip Gloss i Kim, $ 22.50

Mac & Marcel Wanders leppestift i Annelie, $ 22.50

Twatches fra venstre: Sheer Mystery Powder i lys medium, Mac & Marcel Wanders Lip Gloss i Kim og Mac & Marcel Wanders leppestift i Annelie

Snakker om spioner …

Bond eller Bourne?

ANNONSE

Jason får min stemme. Jeg liker at han er tøffere rundt kantene. Pluss, av en eller annen grunn, kan jeg se ham virkelig likte katter.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.