bruker den nye også behandlet Color Confections kit
Jeg har snublet videre til det som kan være den eneste feriekombinasjonen i år (eller noensinne?) Det er i hemmelighet en sci-fi nerds drøm som går i oppfyllelse – den nye også behandlet Color Confections Set ($ 29), en montasje av varm også Så godt øye, kinn og leppe sminke pakket i en girly rosa situasjon som åpner så mye som å utsette hva Kindasorta ser ut som en smilende robot.

Pulverelseskadene er øynene, de tre leppefargene er nesen, så vel som de to bronsene, så vel som rødmer er som tennene … Beep Boop Beep!

ANNONSE

Ikke bekymre deg, skjønt. Denne begrensede utgaven Ulta Special vil ikke forlate deg som en robot. Jeg føler at disse matte så vel som shimmer fullfører gir min krus en stor struktur så vel som livet.

Fargekonfeksjoner
The så velhandlet Color Confections Kit

Denne dag-til-natten Ulta Spesielt sett for øyne, kinn, lepper, samt avtale med inneholder …

Åtte pulverskygger

To pulver bronzere

To pulver rødmer

Tre leppefarger

Dette er en av de palettene jeg planlegger å holde på bordet mitt, ikke bare siden blandingen av varme, så vel som flotte farger, kommer til å være tilgjengelige i hjelpsom (så utmerket når jeg ikke vil tro så hardt), Men også siden pappen samt plastemballasje ikke kan stå opp godt for å reise. Lokket snaper ikke, heller, så det er mest sannsynlig ikke en av disse produktene du bare ville kaste inn i en koffert.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Denne må behandles som ferdighetene her på kontoret (AKA-faner) – med ungdomshansker, samt gode tilbud av TLC.

En mye mer – jeg liker å holde grunnlaget rent Holiday Kits jeg har prøvd.

ANNONSE

Men selv med litt etter effekter, så vel som noe sårbar emballasje, tror jeg dette er et så søtt sett, så vel som jeg liker valget av farger. Det er et flott spredning av nyanser for virkelig enkel utseende.

Pris: $ 29 (en $ 128 verdi)
Tilgjengelighet: Tilbys nå utelukkende på ULA butikker
Makeup samt klageblogg Rating: B

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.