Jeg skal på et middelhavscruise som kommer opp denne uken i tillegg til at vi skal være borte i 10 dager. Jeg vil pakke utrolig lett for denne turen med tanke på at den vil være relativt uformell, i tillegg til at vi kommer til å være varme steder, jeg forventer ikke å ville ha på meg så godt sminke.

Og jeg har nettopp startet jobbpannen, så teknisk sett er jeg ment å være fokusert på å bruke disse produktene, så jeg har prøvd å integrere noen få produkter på denne turen. Jeg leverer hudpleie her også.

Sminke

• Mac Pro Combination øyenskygger i patina så vel som boltre – av de 4 som jeg valgte til jobbpannen, tok jeg en beslutning disse 2 er tilstrekkelige til det jeg trenger. Jeg bruker 2 Pan Pro -kombinasjonen som jeg nylig valgte fra Mac da jeg fikk studiooverflaten Concealer.
• Shu uemura glød på rødme i P Soft Orange 540 – Denne skyggen kan også brukes på øynene. Jeg liker nøyaktig hvor kompakte disse rødmene er.

• Anna Sui Dolly Woman Lipstick i Natasha 003-Dette ble omtalt i mitt “back-up makeup” -innlegg. Det er min no-brainer tonet leppepomade så vel som den virkelig er kompakt for reiser også.

• K -kombinasjon ekte varig foring i dypbrun
• Shu Uemura Brow: Sword in Acorn – Dette er nesten fullført i tillegg til at jeg virkelig satte det til side bare så jeg ikke brukte det før turen! (Dette var et jobbfokusprodukt fra tidligere i år)
• Lancome Khol i like øyeforing i 101 sjokoladesak – en jobbpanne.
• Sephora Vibrant Jumbo Liner 12 HR Wear in 07 Brown – Ett Job Pan -produkt (som jeg undersøkte denne uken), som jeg vil bruke som base for MAC -øyenskyggene, eller ha på seg selv.
• Covergirl Supersizer -mascara – har brukt dette den siste måneden, i tillegg til at jeg virkelig liker det etter at jeg kom over den foreløpige oppdagelseskurven! Staven er litt diskett, men nå kan jeg manøvrere den uten å få mascara rundt lokkene mine.

• Maquillage varig pulveraktig UV ex foundation i OC20-Jeg diskuterte tilbake og videre om å bringe dette, eller jobbpannepulveret mitt, det lastet HD-presset pulver i stedet, men dette kompakte fundamentet er alt-i-ett, så vel som solkrem (( SPF20) også. Dette pulveret gjorde en kort opptreden i grunnlaget mitt, pulver så vel som concealerbestand, men jeg har aldri hatt en mulighet til å snakke om det – det er et sjarmerende kompakt fundament som gir fantastisk dekning. Skyggen er en smule mørk for meg, men jeg fikk den på klarering for $ 10, det er greit å bruke mens jeg er på ferie.
• Kate stick concealer i naturlig beige – dette er vanligvis for å skjule området, jeg må ren det ut for under øynene – dette er på samme måte en jobbpanne.

Børster / verktøy

Bare 3 stykker!

• Anna Sui uttrekkbar avtale med Clean – Jeg tar dette med i sminkevesken min. Det vrir seg opp (i stedet for å skyve opp) slik at det kan være for rødme eller pulver. Jeg krever virkelig å få en sikkerhetskopi av dette.
• Mac 217sh Blanding Clean – Jeg tar bare en øyenskygge rent med meg! I tillegg til programmet må det være 217-det er en flott allrounder!
• Muji Portable Lash Curler-Dette er min go-to Travel Lash Curler nå.

Hudpleie

• Clinique betydelig forskjellig lotion+ – i motsetning til hudpleien som jeg pakket for Japan, tok jeg beslutningen om ikke å ha forskjellig fuktighetskrem på dagtid så vel som nattetid. Dette er en av få fuktighetskrem som jeg oppdager er en fantastisk all rundere.
• Elizabeth Arden Perfect Future Eye Gel – dette vil også være min ene så vel som bare øyekrem for turen – vanligvis har jeg forskjellige for nattetid mot dagtid.
• Bioterm Biosource tonifisering av peeling rensende gel

• Garnier Skinactive Micellar Water Sensitive Skin (Pink Cap) – Jeg har brukt dette de siste par månedene, så vel som det er fantastisk, akkurat som alle evalueringene sier! (Jeg vil dekanten inn i reiseflasken)
• Clinique tar dagen av rensende balsam – det gikk opp for meg at en rensende balsam reiser mye bedre enn en rensende olje – jeg krever bare litt mengde, så en liten gryte er alt jeg krever å ta med meg (dekantert fra full størrelse kar ).

• Mac Pro Eye Makeup Cleaner – Jeg fikk dette som en prøve da jeg kjøpte Mac -en til slutt gratis leppestift (Caitlyn Jenner Collab). Jeg har ikke en gang sjekket dette, så fingrene krysset at det er bra!

• Clarins UV pluss SPF 40 dagers skjermfarge
• Colorescience Sunforgettable Mineral Solkrem Brush SPF 50-Dette er så nyttig for på farten.
• Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF 25 i grapefrukt

All sminke passer inn i H&M kosmetisk hold at jeg kom tilbake i januar:

Det prosedyrer 5 ″ x 7 ″ og 2 ″ dyp – jeg liker at den har flere spor for blyanter / børster. Og hudpleien passer inn i den mindre passform -vesken som den fulgte med:

I tillegg til å gjøre unna egen dag så vel som natt hudpleie, hoppet jeg over et eget under øye concealer, serum, ansiktsmist, samt toner! Noen få av produktene er nøyaktig det samme som det jeg tok med meg til Japan, som Anna Sui Clean så vel som Muji -øyenvippen CuRler – de er bare de beste reisefølgene. Og jeg har håndtert for å ta med meg 4 av de 12 jobbpanneproduktene med meg.

OK, fortell meg nå at jeg er gal så godt som jeg krever å ta med minst en leppestift til.

Oppdatering om den tingen …

Mange av dere uttrykte rente av interesse for hudproblemene på beina som jeg påpekte i August -lykke, fremhever innlegget, i tillegg til at jeg har en oppdatering. I går dro jeg tilbake til hudlegen for biopsiets resultater, så vel som her er analysen ordrett:

Denne biopsien viser berømt ødem i papillær dermis med fokal eksocytose av lymfocytter. Det er et tett lymfoeosinofil infiltrat i det overfladiske så vel som dyp dermis som strekker seg til det subkutane vevet. Utseendet er kompatibelt med insektbittreaksjon. I denne biopsien er antallet eosinofiler veldig kjent, så vel som det er noen flammeformede figurer. Eosinofil cellulitt er tenkt på i differensialdiagnosen.

Jeg måtte google mye av ordene i den analysen. Så generelt er det en av to ting:
• Reaksjon på en feilbitt
• Wells syndrom (eosinofil cellulitt)

Merk at de to mulighetene ikke er gjensidig spesielle – feilbitt kan ha utløst Wells -syndromet. Hva pokker er Wells syndrom? Dermatologen ga meg en utskrift av dette nettstedet som sier:

Wells syndrom er en uvanlig tilstand av ukjent årsak.

Å det er bare flott! Og det er veldig uvanlig – bare 80 situasjoner er rapportert over hele verden! Hva nå? Sannheten om at områdene fremdeles gjentar ut noe om en viss fare ved å spise sushi i Japan siden de ikke fryser fisken som vi utfører i Nord -Amerika. HRM! De arrangerte et oppfølgingsbesøk i begynnelsen av oktober! I mellomtiden fortsetter jeg bare med min aktuelle kortison salve. * sukk* Jeg oppmuntret til at jeg skulle på ferie så vel som det ikke er noe problem i det hele tatt … “Ha en fantastisk ferie!” Han sa.

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende en e -post til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Project Pan 12: Anna Sui Eyebrow Color Compact in Ash Browni’m spiller fangst denne uken med jobbpantene mine med tanke på at jeg var kriminell mens jeg var på ferie! Jeg skal gjøre to produkter denne uken i tillegg til 2 neste uke for å bli fanget opp med resten av PP12 -mannskapet! Hvis du ikke husker hvilken jobbpanne er, her er en oppfriskning (jeg har …
3. oktober 2016in “Beauty”

Det jeg tar med til Japan (reisemakeup), er jeg en ekstremt lett pakker når det gjelder sminke i løpet av ferien. Jeg har oppdaget gjennom årene at jeg ender opp med å ikke bruke minst halvparten av det jeg pakker når jeg gir meg så vel mange alternativer. Mens jeg er på høytider, blir jeg egentlig med ett sminkeutseende. Her er sminken min …
19. mai 2016in “Beauty”

Project Pan 12 Collab: Høst 2016 EditionHappy Labor Day! Håper du koser deg med langhelgen! Og velkommen til en kollaps med Canuck Gang! Vi er når det igjen prøver å spikke bort på noen appellprodukter i stashen vår. Denne gangen velger vi 12 produkter for å prøve å panorere / tomme. Lengden på dette …
5. september 2016in “Beauty”