mens det ikke vil bryte noen fartsrekorder for pannen, NYX øyenbrynssettet med sjablong ($ 13,50) blir gal rekvisitter fra meg for å se ut Det hører hjemme i en kunstbutikk.

Settet kommer i tre fargefamilier – for blondiner, for brunetter og for alle – og hver pakker fire pannepulver, en vinklet børste, en pannekam og tre plaststencils kuttet for å passe til forskjellige panneformer. Bare hold en av sjablontene opp til pannen, og fyll den ut ved hjelp av pulver og børster som følger med settet.

ANNONSE

Tada!

Vel, det er ideen.

Jeg fyller normalt ut brynene mine “Freehand” ved å bruke noe som Benefit Instant Brow fordi, spesielt i Instant Brow’s tilfelle, er det raskt som en kanin. Og når jeg ikke blir presset på tid, kan jeg strekke meg etter en panne med Mac -betong og en Mac 266 liten vinkelbørste i stedet.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Men hva kan være raskere enn å bruke en sjablong, ikke sant? Hvis de er gode nok for kunstklasse, er de gode nok for meg.

For blondiner

For brunetter

For alle

Fargeprøver fra venstre: For blondiner (fire helt til venstre), for brunetter (Middle Four) og for alle (fire helt til høyre)

For alle på bryn

Jeg brukte den som heter “For alle” forrige uke og prøvde alle tre sjablongformene. Dessverre passet ingen av dem brynene mine til en T. De var verken for lange eller for korte, for høye eller for knebøy, eller bare ikke stemte overens med buen på brynene mine. Når jeg tar hensyn til tiden jeg bruker regelmessig på å justere/ligge på nytt, har de ikke reddet meg noe tidspunkt i det hele tatt.

Når det gjelder de andre verktøyene i settet, virker de nesten uinspirerte. Jeg kan bli bortskjemt med den fantastiske Mac 266, men børsten som følger med settet virker ikke noe nær så presis. I det minste pannekammen, mens ingenting å skrive hjem om, gjør en ganske god jobb.

Det ser ut som NYX beregnet på at disse settene skal brukes av brynformere, men hvis jeg var en nybegynner fra bunnen av med disse, tror jeg at jeg ville ha det veldig vanskelig.

Hvis du allerede er dyktig når det gjelder å fylle ut brynene og eie en børste du liker, kan NYX øyenbrynssettet være en ganske god avtale. Hver og en kommer med fire intenst pigmenterte pannepulver og ganske store panner (hver og en i samme størrelse som en Mac -skygge).

Pris: $ 13,50 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig i utvalgte Ulta -butikker og også online
Makeup and Appeal Blog Rating: B

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

S. Hvordan var resten av mandagen din? Glatt seiling, håper jeg. Jeg hadde nettopp en stor skål med hermetisert veggie chili til middag (det er klassy med en ‘k’), og nå er jeg tilbake på datamaskinen. Jeg vil få noen få ting gjort før jeg drar til Vancouver på torsdag, noe som minner meg – takk for tipsene! Hvis du tenker på andre ting å se eller gjøre i Vancouver, er jeg alle øyne/ører.