Jeg har nylig fortalt min venn Marisol at jeg drikker en motbydelig mengde vann hele dagen. “Nei, egentlig,” sa jeg. “Det er nesten uanstendig. Du tror jeg hadde litt merkelig vannbesettelse eller noe. ”

Dette kom opp i samtale en dag mens vi var på HomeGoods, hvor jeg prøvde å finne en over-sized XXL Cup for å holde nevnte vann. Marisol påpekte at jeg må sjekke ut hennes fave vannflasker fordi 1) de er søte, 2) de kommer i en rekke morsomme farger, og 3) de holder en motbydelig mengde vann (32 gram!).

ANNONSE

Hvor søt er dette?!

Det er en sterk glassvannflaske fra BKR, et lite selskap ut av San Francisco.

Hver flaske kommer med en grippy silikonhylse og en hette med en håndholder tingamabobber, og deres store salgspunkter (i tillegg til cuteness) er at de er bpa- og ftalatfrie. De er også 100% laget med FDA-godkjente materialer.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg er også fortalt at capsene danner en best segl.

Mine kom akkurat i dag, og det er stort (32 gram / 1 liter)! Jeg kjøpte den store 1-liters flasken ($ 42), som jeg planlegger å beholde på skrivebordet mitt om dagen.

Jeg vet at $ 42 er mye for en vannflaske … men jeg skal drikke fra det hele dagen, hver dag, og det vil gjøre mitt skrivebord / kontor se finere.

Skyggen jeg plukket, “sukker”, er en varm rosa koral og overraskelse! – Det minner meg om flamingoer.

Flaskene er tilgjengelige i en haug med andre farger og design på selskapets nettside, selv om jeg fikk min fra Amazon for å få gratis frakt med Amazon Prime.

Det er også en mindre, reise-vennligere 500 ml / 16-ounce flaske for $ 30 som ville være flott for å kaste inn i en stor veske for å kjøre ærend.

ANNONSE

Nå er de utrolig søte!

Spesielt de med hjerter.

Ærlig talt, dette er sannsynligvis den mest ekstatiske jeg noen gang har vært om en vannflaske, lol! Jeg liker å bare bære den rundt huset og holde det.