Shu kjenner meg så godt …

Å ganske enkelt si at jeg elsker Shu Uemura ville være en underdrivelse av mammut proporsjoner – mammut som i gigantiske, dramatisk uforglemmelige falske øyevipper!

ANNONSE

Merket er en av favorittene mine gjennom tidene. Først ble jeg forelsket i deres Fabulawesome øyevippkurler, men så prøvde jeg sminken deres, børstene deres og til slutt også deres falske øyevipper. Det ble bare bedre!

Her er noen av mine favoritt SHU -meldinger og produkter …

Nå, Shu! Gå med en fornøyd Halloween!

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Tilgjengelig luksus: Shu Uemura kjenner vipper innvendig og utvendig

“Genetikk ga meg wimpy, ho-hum-vipper … og gjorde meg så klønete at jeg ikke kunne bruke falske for å redde livet mitt. Å, den søte øyenvippen ironi! Gå inn i Shu Uemura Lash Bar, aka False Eyelash Nirvana, der vippene er billige og bestillingsprosessen ikke kan være enklere. ”

Glød i stil med shu uemura glød på rødme

“Jeg vegeterer på sofaen her om dagen, og så på min oppmtende time av America’s Next Top Model Marathon på MTV, da El Hub gikk forbi og sa: ‘Gjorde du noe annerledes i dag? Ansiktet ditt ser så lyst og glødende ut. ‘”

Shu Uemura Fall 2008 Limited Edition Instinct Collection

“Er ikke teksturer og nyanser interessante og sexy? Jeg er forelsket i emballasjen. Hvis du har et strengt sminkebudsjett og trenger å triage, kan du se nærmere på øyenskygge -duoene. Jeg tror de er de virkelige stjernene i showet! ”

Få lange, dramatiske vipper med Shu Uemuras nøyaktige volummascara

“Jeg er den typen jente som ikke bryr seg om drama, men jeg tar dramatiske vipper hver dag! Hvis du ønsker lang tid, ikke kan gå glipp av vipper som jeg, kan du få deg et rør med Shu Uemuras nøyaktige volum-mascara ($ 23)! Ved å bruke det i det siste har jeg oppnådd noen av de lengste, mange definerte vipper jeg har sett på meg selv på en stund. ”

Shu Uemura Phyto-Black Lift, Anti-Aging Skin Care Collection

“Jeg tror peeling tonere hjelper til med å tømme huden min, men de tørker ofte for langvarig bruk. Radiance økende lotion, med fruktekstrakter og alfa -hydroksysyrer, eksfolierer uten at huden min føles tett og tørr. Og etter to ukers testing virker huden min klarere og mindre kvisete. Dette er favorittproduktet mitt fra samlingen. ”

7 måter å bruke Shu Uemuras Fleur de Rose -palett

“Emansiperer deg fra landet Bland, Chalky Eyeshadows med Shu Uemuras Fleur de Rose -palett! Med myke, fløyelsaktige strukturer og rike, intense farger, kombineres de syv rosa, lilla og nøytrale nyanser enkelt for å skape flere forskjellige utseende. Paletten er flott for sminke neofytter så vel som øyenskyggeeksperter … ”

Shu uemura rouge ubegrensede krystall glans leppestift fargeprøver og bilder

“Nydelige damer, jeg vil gjerne introdusere deg for min nyeste leppestiftbesettelse: Shu Uemuras Rouge Limitless Crystal Shine Lipstick! Det var enkelt å bli forelsket i disse $ 23 lippiene. De gjør at leppene mine skinner lysere enn en glasert smultring (mmm … smultring), men føler fortsatt fjærlys på leppene mine. De pakker tonn farger, og det er en haug med nyanser å velge mellom – 17 i alt! ”

Midnight Manicure med Shu Uemura neglelakk

“Jeg er på et Shu Uemura neglelakkspark, og gårsdagens midnatt manikyr i gull beige har kanskje ikke vært den beste tiden. Eh, hvem tuller jeg ?? Selvfølgelig var det! Jeg elsker offisielt disse poleringsmidlene og kan ikke vente med å få mer. Gull beige tørker raskt, gjelder lett og ser bra ut. ”

Lip Look: Shu Uemura glans ubegrenset i RD 165N

“Jeg knuser fortsatt stor tid på Red Lipgloss (beklager, rosa), og i går fikk jeg løsningen min med Shu Uemuras glans ubegrensede i Rd 165N ($ 22). Hot, yah? Fargen får meg til å se ut som om jeg bare spiste en hel pose med røde Jolly Rancher Candies … ”

Planer i kveld?

ANNONSE

Har du Halloween -planer i kveld? Det regner her ute i Marin, men en venn av meg kjører opp fra byen for å levere brudepikekjolen min til Jens bryllup neste måned. Ingen store planer for meg, men jeg kommer til å prøve å snakke henne til å gjøre en av Mac Halloween -sminkeutseende med meg og treffe ostekakefabrikken til middag. Når servitøren kommenterer, vil vi bare spille nonchalant som: “Um, ja, jeg tror jeg vil like fisketacos takk … åh, dette? Dette er min typiske sminke. Hvorfor spør du?” LOL!

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen