Howdy, Amiga (og Amigos)! Jeg har noen familie sjekker ut i dag fra ut av byen, begge foreldrene mine fra East Bay og El Hubs foreldre fra Redding, California, så jeg har vært på datter / svigerdatter, som har involvert noen sightseeing og, Selvfølgelig, noen spiser (som tilsynelatende er hva familien min gjør best!).

Her er fem grunnleggende sommer sightseeing Essentials jeg liker å ha på hånden …

ANNONSE

1. En kryssbodus

Som denne kate spade cobble hill liten ella i kirsebær likør
Yay for å holde hendene fri!

Jeg liker kryssbyråer for håndfri sightseeing og andre sommerutflukter fordi du aldri vet når du skal støte på en vennlig kitty som trenger litt kjærlig eller handler, kalde drikker eller iskegler som trenger litt holding.

2. En søt hat

Kate spade pakbar stråhatt (jeg tror ikke dette er fortsatt tilgjengelig …)
Jeg er en stor fan av å ha på seg hatter for å gå på sightseeing fordi ikke bare er de god solbeskyttelse for ansiktet mitt og håret, men jeg kan også bruke dem til å skjule under når jeg ikke er i humør for å ha på seg noen sminke eller gjør min hår!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

3. Et komfortabelt par sko

Roxy Ventura Cheetah Slip-on Sneakers
Du vet at det er sant: skjegg fottøy. Selv om allure av strappy sandaler eller sko med hæler ofte er overveldende, kan du ikke gå galt med sko som kan klare en rekke sightseeingterrains og situasjoner, som bygater, gressletter, sandstrender, etc. – fordi du aldri Vet hvor eventyret vil ta deg.

4. BAND-AIDS!

Buuut, ofte selv de comfiest skoene kan gni på feil steder, så hold et par band-hjelpemidler med deg bare i tilfelle (seriøst, de kommer i hjelpsom hele tiden).

5. Nødhjelp

En ting om sightseeing med grupper av mennesker er at alle er nesten aldri på samme tidsplan, og du vet aldri når alle vil være klare til å spise.

Dette kan være veldig irriterende, så jeg prøver alltid å ta med en sunn matbit med meg, bare hvis jeg trenger å tide meg selv i løpet av 45-90 minutter, kan det ta alle å finne ut om de vil ha pizza, thai, italiensk eller burgere …

Kampen er så ekte!

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Hva er noen av dine Summer Sightseeing Essentials?