Se at vakre hvite porselen kandelabra / seng innlegget i bildet nedenfor?

Haha, bare tuller. Det er faktisk et rør av nye $ 17 Mac False Lashes Maximizer (kommer til Mac-området 30. november og til Mac tellere og lagrer 3. desember), og det bodde bare så vakkert ut som det i ca 18.325 sekunder … som handler om hvor lenge det tok meg å få foundation fingeravtrykk over det.

ANNONSE

Hvis jeg ikke visste bedre, ville jeg ha antatt at dette var utviklet for å ta falske øyenvipper til neste nivå, på grunn av navnet sitt, falske lashes maksimerer, men det er faktisk utviklet for å få mest mulig ut av dine virkelige lashes.

Det er en lashbehandling og volumiserende Lash Primer rullet inn i en, med ideen som det forventes å gjøre dine virkelige lashes ser ut som Falsies.

Som eieren av pinne-rett, underwhelming naturlige lashes, det er en ide jeg kan helt komme seg bak.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Formelen, som går på hvitt, men tørker klart, forventes å forutsetninger, mens de primerer dem for mascara lagdelt på toppen, og det forventes også å få lashene dine tykkere og plumper.

Så det er i hovedsak en mascara-primer, men i motsetning til noen andre, har det ikke de små fibre i formelen.

Etter å ha brukt og teste det i omtrent en uke, iført den under en rekke forskjellige mascaraer, kan jeg si at det ikke vil erstatte min favoritt mascara primer for øyeblikket, Estee Lauder Little Black Primer.

Det blir noen få poeng fra meg for volum, fordi det sikkert gjør at mine lashes ser tykkere ut når jeg kobler det med mascara, men det faller helt ballen på krøllen. Det slapper av krøllen fra min lash curler, og jeg ser ingen forskjell i lash lengde, heller, som er en bummer.

Når det gjelder kondisjonskraften til formelen, er det en av de tingene jeg kanskje ikke har nok tålmodighet for. Det kan ta måneder å se disse fordelene, og når det gjelder krøll, trenger mine lashes all den hjelpen de kan få nå. Hvis jeg skal plage å bruke en lashprimer, vil jeg ha en med Cray-Cray Curl Hold, og jeg vil ha det, som i går.

ANNONSE

Hvis du er nysgjerrig og vil gi den en virvel, gjelder det med Mac-området 30. november og til Mac tellere og lagrer 3. desember.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.