Hurra, våren er best rundt hjørnet! Værforholdet var varm i går, så jeg kjørte for å jobbe med å støte på min nye favorittlåt, Usher er som i denne klubben, med alle vinduene mine nede og soltaket åpent. Jeg er skyldig i å danse i bilen min og late som om det er en klubb på hjul, ha! Men hvis du ruller med meg, vil jeg ikke belaste deg dekker, lover.

Uansett, i går har jeg kanskje kommet litt i bildans, for da jeg kom til bilens parkeringsplass og parkerte bilen min, klarte jeg ikke å huske å rulle opp bakvinduene … whoops. Det var egentlig ingen stor sak, fordi parkeringsplassen for kjøretøy er risikofri, så ingenting ble stjålet, men en skyggefull karakter som ble håndtert for å skli inn i baksetet mitt:

ANNONSE

ANNONSE

Jeg åpnet døren og ventet på at han skulle krype ut, men Homie satt der og bare kjølt i fem minutter til. Han ga meg skitne utseende hele tiden, som om jeg avbrøt ettermiddagsmeditasjonsøkt. Jeg lokket ham ut ved å ta ut en Chanel Glossimer Lipgloss (i skyggen Galactic, Holla) og viftet med den rundt. Han sausterte til slutt bort og ville ikke engang la meg kjæledyr ham. Sukk. I det minste har han god smak i lipgloss …

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen