ved hjelp av Tom Fords nye konturskinnsfarge DUO i strøk ($ 77) på kinnene mine mens du kaster mitt fineste “penetrerende blikk …”
Som noen som betaler både månedlige samt årlige avgifter til samfunnet i Chubby Cherub kinn, blir jeg alltid litt varm, så vel som plaget når jeg støter på sminke skapt til meisel kinn, som Tom Fords to Contouring Cheek Color Duos ($ 77 hver , EEK!), Som kommer totalt med stygg navn.

Softcore (det mørkere alternativet) så vel som strøket (den lighteren) hver inkluderer to nyanser – et mørkere konturpulver, samt et lettere pulver for å markere.

ANNONSE

Jeg er for tiden ganske stoked om strøk …

Tom Ford Contouring Cheek Color Duo i Strøred
Jeg forventet ikke den mørkere konturskyggen (i strøk) for å se så flatt så vel som matt, men da jeg åpnet kompakt for aller første gang, så jeg en varm peachy rødaktig nyanse.

Kul! Det viste seg som en rett-up matt, så jeg var som, “Haaaay, Gurl!” (Fordi jeg virkelig liker matte konturprodukter).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men da, som jeg buffet så vel som jobbet det i huden min, begynte jeg å se lys som reflekterer biter av rødaktig rosa perle.

Hmm …

Det er da de blandede følelsene startet.

På den ene siden liker jeg den rike peachy rødaktige fargen, så vel som nøyaktig hvor godt det utdyper det området, like under eplene av kinnene mine i en slik radikal vintage 80-tallet, men jeg kan ikke hjelpe å tro at en flat matt ville Jeg har vært litt mer effektiv.

For å sitere teksten, fikk jeg nettopp fra mine XXL Pores, “en matt overflate ville vært bombe!” I tillegg til det kan det også vært mye mer tilgivende enn perlen, som har en tendens til å forsterke noen form for dips, samt depressioner på huden min (selv om det ikke er dramatisk).

Som for den iriserende Peachy Golden Highlighter, Swoon! Très élégant. Det minner meg litt av Becca Opal, en av mine all-time fremhever syltetøy, med den store forskjellen som er strøks finere pulver, som følgelig trenger mindre bufer så vel som blanding.

Jeg bruker også Giorgio Armani Eyes for å drepe liner i syre gull på mine øyne (påført på lokkene mine som øyeskygge), Mac Soft Brown Eyeshadow (krøll), MAC PearlGlide Liner i svart linje (lavere lash linje) samt Armani Svart ecstasy mascara; I tillegg til på mine lepper, er det Tom Ford Lip-farge i sabel røyk med nars lip glans i fantastisk hevn på toppen
Snakker om buftering samt blanding, fortsett med forsiktighet når det gjelder å anvende disse pulverene, som de er pigmentert til nth-graden. Hvis du ikke er forsiktig, vil du se ut som om du kanaliserer Pat Benatar, som er en slagmark, som avhengig av ditt synspunkt, kan være en stor eller dårlig ting.

ANNONSE

Hvis strøket vekker din interesse, så kan du smake det nå på Tom Ford tellere så vel som online.

Pris: $ 77 (Holy Fire-brev ord, Batman!)
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Internett, så vel som på Tom Ford Appell-tellere
Sminke samt klageblogg Rating: B + / A-

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.