Heya, jenter. Beklager at jeg ikke spratt av før, men jeg trengte en lil -pause fra datamaskinen i dag.

Hvordan går det? Hva er nytt i skogen din?

ANNONSE

Middagsdatoen min med J-penger så vel som C-penger (gamle kompiser fra barneskolen) i går kveld var mye moro.

Vi hadde sushi på dette stedet som heter Rumblefish i SF.

Sushi var Frickin ‘hurtig og faktisk smeltet i munnen min. Hvis du noen gang er i nabolaget, må du inspisere det. Kinda pricy til rundt $ 30 per person, men hvis du liker Sushu, er det krem ​​av avlingen.

J-penger kom bevæpnet med gaver! For å være brudepiker på bryllupsarrangementet i november i fjor, ga hun meg i tillegg til gavekort på C-Money til Bliss Spa, ja! Jeg kan ikke vente!

Vi har også fått disse fantastiske Aquis -hårhåndklærne fra H2O+, som er disse fantastiske håndellene som kan ta inn metoden mye mer vann enn rutinemessige dusjhåndklær. Jeg er seriøs. De er som dusøren i dusjhåndkleverdenen …

… og et stilig gavesett med mini-cacharel parfymer-Anais Anais, Promesse, Amor Amor, Loulou samt Noa. Hun fikk dem mens hun var i Paris på selskap forrige måned (hvor fancy!) Søt, ikke sant?

Så nøyaktig hvordan var dagen din? Mine var full av høye intensitet slapphet så vel som synergistisk intethet, lol!

Jeg hadde noen ingefærpannekaker til brunsj her i Sausalito, så vel som da fanget opp oss vanlige så vel som Feline Elegant i bokhandelen. Jøss, kan ikke oppgi at det har vært blant mine mye mer produktive ettermiddager.

ANNONSE

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

S. Her er et tilfeldig spørsmål, men hva er håndtaket ditt Twitter? Jeg har ikke utnyttet det ennå, siden det minner meg om øyeblikkelig meldinger, så godt som jeg ikke tror livet mitt er så spennende. Ærlig talt, det er bare knapt interessant tilstrekkelig for en blogg …