Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Jacqueline, for hennes kommentar som begynner, “OMGoodness, jeg vet nøyaktig hvordan du føler om å miste din mekaniske blyant! Å miste en mekanisk blyant, spesielt en favoritt, gjør meg så trist! ” Gratulerer, Jacqueline! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.

SØREN! SKYTE! Drat! Blast!

Jeg er så peeved ideell nå … Jeg mistet en annen mekanisk blyant. og ikke bare noen blyant. Jeg mistet min pentel utkast blyant. Min heldige tegning blyant, Gah!

ANNONSE

Hvor har du gått til, Oh Lucky Pencil? Hvorfor, du gjemmer deg fra firmaet mitt omfavner? Momma vil bare tegne bilder av kattunge og sminke … er det så galt? I Grand Ordningen av ting, “Det er definitivt en edel årsak.

I andre nyheter, velkommen til helgen! Jeg håper alt går bra på slutten av tastaturet. Hvis en manglende blyant er den verste delen av dagen, vil jeg betrakte meg selv en veldig heldig gal.

Åh, jeg leide et bevegelsesbilde i går kveld som virkelig sjokkert meg. Noe lånt? har du sett det? Det fikk en skremmende lav 14% på rottentomatoer, men jeg vet ikke hva de kritikerne røyker fordi jeg trodde det var mye bedre enn det. Jo, det er sannsynligvis ikke å vinne noen akademiske priser eller noe, men jeg trodde det var en av de bedre rom-coms å komme sammen om en stund. Selv El Hub tok glede i det, og det var etter at jeg hadde snakket ham ut av å leie Captain America (så han var allerede litt salt).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Som en vennlig påminnelse, 2011 Breast Cancer Awareness Month Sign Project og Giveaway slutter på mandag, så vær så snill å ta et minutt å sende inn ditt supportskilt og la en kommentar på det opprinnelige innlegget, hvis du ikke allerede har det.

Og nå, uten i tillegg ado …

Ett (1) Sephora Egift-kort bestående av $ 50 sendt til vinneren via e-post (internasjonale lesere, kan du velge å motta $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to måter å komme inn på, og du kan gjøre dem begge for to sjanser til å vinne. Først kan du gå inn ved å forlate en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, har du en favorittskriving utføre (en penn / blyant)? Hva er din favoritt romantiske komedie av all tid? Hva var den mest uvanlige delen av uken? Hvor ser du deg selv om fem år? Hva var den siste øyenskyggen du kjøpte? Når var den siste gangen du ga noen sminke som en gave? – Du får ideen.

For det andre kan du angi ved å følge meg på Twitter @karenmbb og retweeting (RT) følgende melding:

Følg @karenmbb og RT for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora! .

Fristen for å komme inn er søndag 30. oktober 2011 klokka 11:59 (PT).

Deltakere må angi ved hjelp av en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) oppføringer per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, og en annen oppføring ved hjelp av Twitter deltok til meg @karenmbb.

Contest er åpen for enkeltpersoner i et hvilket som helst land som har nådd flertallet i henhold til deres lokale lover (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora Egift-sertifikater kan kun innløses online og er ikke gyldige i butikkene eller tilgjengelige for kjøp eller innløsning i Canada. Internasjonale vinnere kan velge å erstatte Sephora Egift-kortprisen for $ 50 sendt direkte til e-postadressen din av PayPal i stedet.

Faner og jeg (hittil referert til som “t-penger og k-dawg”) vil velge en (1) vinneren tilfeldig fra oppføringene enten igjen i kommentarene nederst i dette blogginnlegget eller deltok til @karenmbb på twitter .

Vinneren vil bli annonsert her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Hei igjen. I know you have an artistic side just screaming to get out. Sett det til god bruk i helgen ved å gå inn i 2011 Breast Cancer Awareness Month Sign Project og Giveaway. If you haven’t yet, it’s something you don’t want to miss. It’s easy, it matters, and that huge pile of products from MAC, Clinique, make up For Ever, Estée Lauder and Bobbi brown (click here for the full details) needs a good home.

WINNER: The giveaway is closed now, and the winner is Jacqueline, for her comment that begins, “Omgoodness, I know exactly how you feel about losing your mechanical pencil! losing a mechanical pencil, especially a favorite, makes me soo sad!” Congratulations, Jacqueline! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.