som kobler til kjærester for ettermiddagste i går, etterlot meg å føle meg bra, mest sannsynlig den lykkeligste så vel som mest avslappede jeg har følt på lenge. Jeg har vært hektisk med jobb i det siste, så vel som det føltes fint, bare koster tid med en stor masse jenter. Etter te, mens jeg kjørte hus over Golden Entrance Bridge, trodde jeg på vennskap så vel som kraften det må få oss til å føle oss bedre.

En utsikt over Ritz-Carlton Hotel i San Francisco

ANNONSE

Dette er en av de smertefullt åpenbare tingene, men forskningsstudien viser at sosialt samvær med gode venner kan hjelpe deg på nettet lenger. Kanskje det er grunnen til at jeg liker å blogge så mye. =)

En landemerke UCLA -forskningsstudie antydet at koster tid med gode venner hjalp motvirket virkningene av stress på kroppen. Forskningsstudie etter forskningsstudie bekrefter at det å ha et sosialt medietettverk reduserer ens fare for sykdom ved å redusere hjerterytmen, kolesterol så vel som blodtrykk.

UCLA -forskningsstudien antydet at når hormonet oksytocin frigjøres (nøyaktig samme hormon som ble frigitt under klem, berøring så vel som orgasme) som en del av stressresponsen hos kvinner, har det en annen innvirkning på kvinner enn det gjør på menn; Hos kvinner (men ikke hos menn) antas oksytocin å ha en beroligende effekt. Det antas også å utløse et ønske om å ha en tendens til andre (som barn) så vel som å samles med andre kvinner. Og når en dame driver med å “pleie så vel som å bli venn med”, antyder studier at enda mer oksytocin blir frigitt, noe som ytterligere motvirker virkningene av stress på kroppen.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jeg forstår ikke om det var Oxytocin Talkin ‘, men jeg følte meg definitivt mindre stresset etter te på Ritz. De fleste av Ritz-Carltons hoteller rundt om i verden tilbyr en ettermiddagstjeneste. Tony Roumph, salongsjef for Ritz-Carlton San Francisco, foreslo direkte inspeksjon med et hotell på forhånd, siden det bare er tesetjeneste ved å bestille bare å bestille.

På Ritz i Frisco serveres ettermiddagste mellom 2: 30-4: 30 p.m. på fredager så vel som mellom 1-4: 30 p.m. på lørdager så vel som søndager. Det ble servert i hotellets Lobby Lounge, et elegant rom med utsikt over byen, krystallkroner, fine Kina samt online musikk (en harpist, yo!). De fleste hotell vil velge et av de mer elegante rommene deres for ettermiddagste. Gown ble avansert avslappet (aka ikke din skrubbede denim samt adidas skall tå joggesko). Jeg brukte en svart strikket kjole med støvler, i tillegg til at noen få av de andre kvinnene brukte mørk denim med bedårende gensere.

Mine gode venner så godt som jeg gjorde reservasjoner for noen uker siden, og ga hotellet vårt menyvalg den gangen. Vi hadde seks kvinner i vårt parti, men Tony uttaler at de kan passe til grupper på så mye som 30 personer. Det er på samme måte ikke uvanlig at folk går til teservice av seg selv, så hvis du ikke er tilhenger av enorme grupper eller bare vil fly solo, er det også flott.

Planlegger en begivenhet …

Hvis du er i avgift for å planlegge ettermiddagste (eller noen form for annen begivenhet) med jentene, kan regneark samt e-post hjelpe.

Begynn med å hamre ut de større detaljene først, som størrelsen på gruppen, rutine og budsjett, samt arbeid derfra ned til de mindre detaljene, som (for ettermiddagste) menyen.

Hvis jeg er i avgift for å planlegge noe for en gruppe, er det aller første jeg vil gjøre å sende ut en masse-e-post for å se hvem som kan delta. I den vil jeg be medlemmene av gruppen velge fra noen få datoer. Ikke alle tar e-post på alvor, så en ting som kan hjelpe til med å flytte ting med er ordene “svar som forespurt” på emnelinjen. After each person provides their favored dates, I note them on my reliable chart, circling the date on which the largest number of people can attend. Here’s an example chart I made in Microsoft Excel (hand-drawn charts work, too):

I like spreadsheets for planning. After pinpointing a date, I’ll utilize a similar process to pinpoint a time. Spreadsheets are likewise a handy method to track a big number of different menu (or drink) choices. LOL, can you tell I’m a freak for details?

Ettermiddags te…

Entrance to the Lobby Lounge at the Ritz-Carlton in San Francisco…

After we took our seats, they brought out the champagne! We did some catching up while a harpist interpreted traditional Beatles tunes.

We selected what the SF Ritz-Carlton refers to as the royal Tea Service, one of five tiers of service ranging from $36-$49 per person. After we completed our champagne cocktails, Neizel, our wonderful server, brought out two trays of food as well as explained the different kinds of sandwiches, pastries as well as sweets.

My favorites were the cucumber, roquefort as well as walnut on white bread as well as the egg as well as chive sandwiches, yum! I likewise truly liked the scone, which I smothered in Devonshire cream.

Neizel then poured the tea as weLL som holdt det streaming gjennom hele festen. Vi velger blant fire forskjellige varianter: vaniljebønne-svarte te, sjokolade, peppermynte samt Darjeeling.

Etter smørbrødene så vel som kaker var det tid for dessert, i denne situasjonen ferske jordbær samt vaniljekrem.

ANNONSE

Mens ettermiddagste var morsomt, er jeg klar over at det var den sosialtiserende delen som virkelig gjorde dagen.

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen